Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Γήπεδο Παναθηναϊκού: “Όχι” Φίλη για Γουδή!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης, έκανε παρέμβαση κατά της δημιουργίας του γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Γουδή, σημειώνοντας ότι ανάγκη είναι να αναβαθμιστεί το πάρκο κι όχι να έχουμε μερική οικοδόμησή του.

Ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης, μιλώντας στην Επιτροπή ΔΕΚΟ της Βουλής, ρώτησε τον πρόεδρο του “Πράσινου Ταμείου”, Γιώργο Πατρίκιο, εάν το Ταμείο έχει την δυνατότητα να παρέμβει στο διάλογο που διεξάγεται σχετικά με την κατασκευή του γηπέδου του Παναθηναϊκού στου Γουδή, καθώς άλλη είναι η προτεραιότητα για την περιοχή.

Ο πρόεδρος του “Πράσινου Ταμείου” απάντησε πως για την υλοποίηση οποιουδήποτε σχεδίου στου Γουδή θα πρέπει πρώτα να θεσμοθετηθεί το ΠΔ για τον Υμμητό. Να υπενθυμίσουμε ότι για το πολύπαθο πλέον ζήτημα του γηπέδου του Παναθηναϊκού, θετική θέση έχει πάρει στο παρελθόν και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και μάλιστα μιλώντας κι από το βήμα της Βουλής.

Ο παριστάμενος στην Επιτροπή της Βουλής υπουργός Περιβάλλοντος, Γιώργος Σταθάκης, δεν θέλησε να τοποθετηθεί για το θέμα, ωστόσο έκανε μια άλλη προαναγγελία. Ο κ. Σταθάκης τόνισε ότι σύντομα θα υπάρξει ενοποίηση του Κτηματολογίου και των Υποθηκοφυλακείων σε ένα ενιαίο φορέα. Eπίσης, ανέφερε πως πολύ σύντομα θα κατατεθεί στην Βουλή και το νομοσχέδιο με τους ευνοϊκούς όρους για τη νομιμοποίηση αυθαίρετων.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε