Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Γηπεδούχοι με την πλάτη στον τοίχο

ΦΩΤΟ NEWSIT
Ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Ολυμπιακό Βόλου και η Λάρισα τον Αστέρα Τρίπολης σε δύο ματς που οι γηπεδούχοι καίγονται για βαθμούς. Αμφίρροπες αναμετρήσεις σε Πάτρα και Θεσσαλονίκη για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Superleague.

Η δεύτερη ημέρα της 6ης αγωνιστικής ξεκινά ταυτόχρονα (16:00) σε Πάτρα και Περιστέρι. Η ομάδα των δυτικών προαστίων θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και την ηρεμία καθώς η γκρίνια είναι σε πρώτο πλάνο μετά τα κακό ξεκίνημα. Η… δουλειά, όμως, μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί για τον Γιώργο Δώνη και τους παίκτες του καθώς αντι9μετωπίζουν μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει κάνει εξαιρετικά παιχνίδια μέχρι τώρα και πάει στο Περιστέρι με στόχο τους τρεις βαθμούς.
 
Την ίδια ώρα η Κέρκυρα θέλει να εκμεταλλευτεί για ακόμα μία φορά το… γούρικο Παμπελοπονησιακό διατηρώντας το εντός έδρας αήττητο. Αντίπαλός η Καβάλα που συνεχίζει την πολύ καλή περσινή της παρουσία στα σαλόνια.
 
Το δεύτερο πιάτο της αγωνιστικής σερβίρεται στις 18:15. Ο Ηρακλής υποδέχεται τον Πανσερραϊκό και η Λάρισα τον Αστέρα Τρίπολης. Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα απέναντι στους Σερραίους που πάνε στο “Καυτανζόγλειο” με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.
 
Αντίθετα μόνο καλή δεν είναι η ψυχολογία στους παίκτες της Λάρισας. Τα λαϊκά δικαστήρια που στήθηκαν στον κάμπο μετά την ήττα από τον Πανσερραϊκό είχαν στόχο να αφυπνίσουν την ομάδα, ενώ ο Γιάννης Παπακώστας ευελπιστεί η διακοπή να αποδειχτεί ευεργετική για την ομάδα του.
 
Αναλυτικά η 6η αγωνιστική:

Σάββατο, 16/10

Πανιώνιος-Εργοτέλης 0-1
SKODA Ξάνθη-Ολυμπιακός 0-3
Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 1-0

Κυριακή, 17/10

Ατρόμητος-Ολυμπιακός Βόλου (16:00, NovaSports 2)
Κέρκυρα-Καβάλα (16:00, NovaSports 3)
Ηρακλής-Πανσερραϊκός (18:15, NovaSports 2)
Λάρισα-Αστέρας Τρίπολης (18:15, NovaSports 3)
Άρης-ΑΕΚ (20:30, NovaSports 1)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε