Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Γκαλέτι: Ο Μαραντόνα καλύτερος του Μέσι

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο μέσος του Ολυμπιακού ψηφίζει τον Ντιέγκο Μαραντόνα για καλύτερο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών και τονίζει ότι ο Μέσι θα πρέπει να κάνει κάτι στην Εθνική Αργεντινής για να γίνει σύγκριση.

Με δηλώσεις του στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ ο Λουτσιάνο Γκαλέτι πήρε θέση στο δίλημμα που έχει ξεσπάσει για το ποιος είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών και μίλησε για την Μπαρτσελόνα που θα κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ.

 
“ Ο Μέσι είναι ταχύτατος και έξυπνος. Είναι ένας μικρός διάβολος. Το μεγαλύτερο προσόν του όμως είναι ότι είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στο ποδόσφαιρο. Είναι μοναδικός και πολύ δύσκολα μπορεί κάποιος να τον κόψει, όμως δεν μπορεί να συγκριθεί με τον Μαραντόνα. Θα πρέπει να δείξει ότι όλα αυτά που κάνει με την Μπαρτσελόνα μπορεί να τα κάνει και με την Εθνική Αργεντινής και να δείξει διάρκεια. Μετά το τέλος της καριέρας του θα μπορούμε να κάνουμε την σύγκριση”, τόνισε ο Αργεντινός μέσος του Ολυμπιακού που στη συνέχεια αναφέρθηκε στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ: “ Δεν έχει σημασία ποιος θα πάει στον τελικό, αφού η Μπαρτσελόνα θα το πάρει. Είναι η καλύτερη ομάδα, δεν είμαι οπαδός της αλλά έχει τους καλύτερους παίκτες και την καλύτερη ομάδα, ενώ η Ρεάλ έχει μόνο παίκτες”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε