Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Γκαλέτι: “Θα γυρίσω γρήγορα”

Ανησυχία για το αν θα ξαναπαίξει φέτος ο Γκαλέτι
Ανησυχία για το αν θα ξαναπαίξει φέτος ο Γκαλέτι, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και πλέον περιμένει να δει πως θα ανταποκριθεί ο οργανισμός του στη θεραπευτική αγωγή. Ο Αργεντινός έχει ζητήσει από τους γιατρούς του να μην διαρρεύσουν λεπτομέρειες για την κατάσταση του.

“Θα γυρίσω γρήγορα στους αγωνιστικούς χώρους. Ευχαριστώ θερμά τον κόσμο για τη συμπαράσταση του”, δήλωσε ο  μέσος των “ερθρόλευκων”, κατά την έξοδο του από το νοσοκομείο. Οι γιατροί του έδωσαν φαρμακευτική αγωγή, προκειμένου να βοηθηθεί η νεφρική λειτουργία και ο επόμενος έλεγχος που θα γίνει την Τρίτη θα δείξει αν το πρόβλημα υποχωρεί και κατ’ επέκταση πότε θα προσδιοριστεί η επιστροφή του στα γήπεδα.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει καμία επίσημη ανακοίνωση για το τι ακριβώς συμβαίνει με τον παίκτη του Ολυμπαικού. Οι μόνες πληροφορίες που έχουν δει το “φως” της δημοσιότητας κάνουν λόγο για πρόβλημα στη λειτουργία των νεφρών του. Ο ίδιος ο παίκτης ζήτησε από τους γιατρούς του να σεβαστούν την επιθυμία του να μην διαρρεύσει τίποτα παραπάνω για την κατάσταση του, πριν αποφασίσει να μιλήσει ο ίδιος γι’ αυτό. 

 
Ο κόσμος πάντως συμπαραστέκεται με τον τρόπο του στον Λουτσιάνο Γκαλέτι. Στο Facebook ήδη δημιουργήθηκε μια σελίδα για τον Αργεντινό με τίτλο “Στηρίζουμε όλοι τον Λουτσιάνο Γκαλέτι” μέσα από την οποία ο θαυμαστές του εύχονται να γίνει γρήγορα καλά.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε