Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Γκάλης – Hall of Fame: “Για αρκετή ώρα πετούσα στα ουράνια”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο… Θεός του ελληνικού μπάσκετ μίλησε για τη στιγμή που πληροφορήθηκε την είσοδο του στο NAISMITH Hall of Fame και αναφέρθηκε στα συναισθήματα που του προκάλεσε η συγκεκριμένη διάκριση.

“Ήμουν στο σπίτι μου στη Θεσσαλονίκη, όταν χτύπησε το τηλέφωνο. Ένας κύριος από την Ελβετία (σ.σ.: όπου εδρεύει η Διεθνής Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης) μου μετέφερε το καταπληκτικό νέο και ομολογώ ότι για αρκετή ώρα πετούσα στα ουράνια! Η ένταξη στο Hall of Fame αποτελεί την ύψιστη τιμή. Είναι ένα παιδικό όνειρο που εκπληρώθηκε. Κάθε αθλητής που αγωνίζεται και δίνει τη μάχη του στον αγωνιστικό χώρο θέλει μια μέρα να βρεθεί στο υψηλότερο σκαλοπάτι. Δεν υπάρχει υψηλότερο από αυτό”, τόνισε αρχικά μιλώντας στα “ΝΕΑ”.

“Η χαρά μου είναι ανεπανάληπτη. Και είναι τεράστια τιμή όχι μόνο για μένα, αλλά για το ελληνικό μπάσκετ και για την Ελλάδα. Για μένα η μεγαλύτερη χαρά είναι η μόνιμη θέση που έχω στις καρδιές του απλού κόσμου. Αυτή είναι η ύψιστη αναγνώριση και η επιβεβαίωση ότι τα χρόνια που αγωνίστηκα βοήθησα όσο μπορούσα από την πλευρά μου ώστε να χτίσουμε κάτι τόσο όμορφο και να χαρίσουμε τόσες χαρές στους Έλληνες”, πρόσθεσε.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε