Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Γκαρσία: “Ένιωθα τελειωμένος, αλλά στον ΠΑΟΚ όλα άλλαξαν”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Τι είπε ο Πάμπλο Γκαρσία για την δύσκολη χρονιά του σε προσωπικό επίπεδο, τον λόγο που δεν πήρε ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα και το “μότο” του για τη ζωή.

“Η χρονιά ήταν δύσκολη προσωπικά, λόγω της απώλειας της μητέρας μου, κάτι που επηρέασε τη συγκέντρωση μου για αρκετό καιρό. Σίγουρα θα μπορούσα να ήμουν και καλύτερος. Θέλω να πω ότι στον ΠΑΟΚ ανανεώθηκα. Ένιωθα…τελειωμένος ποδοσφαιρικά και εδώ όλα άλλαξαν”, δήλωσε στην εφημερίδα SportDay.

Ο Πάμπλο Γκαρσία τόνισε ότι φέτος αποδείχθηκε ότι η ομάδα μπορούσε να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο και ότι οι επιτυχίες της επόμενης σεζόν πρέπει να ξεκινήσουν από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. “Γι’ αυτό βρισκόμαστε πλέον στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο ΠΑΟΚ απέδειξε ότι είμαστε μια ομάδα με καρδιά και κότσια. Πάντα, όμως, πρέπει να πιστεύουμε ότι αυτό που κάνουμε θα έχει και συνέχεια”.

“Πιστεύω ότι με διαιτησία 50-50, και πιο συγκεκριμένα με μια σωστή διαιτησία στο παιχνίδι με τον Άρη, θα διεκδικούσαμε το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος”, επεσήμανε όταν ρωτήθηκε για τους λόγους που η ομάδα του δεν πήρε τον τίτλο.

“Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς”, είναι το μότο του, το οποίο έχουν κάνει τατουάζ πολλοί φίλαθλοι του δικεφάλου του Βορρά. “Μένω άφωνος. Είναι κάτι που με κάνει υπερήφανο. Σίγουρα ο καθένας μπορεί να κάνει ο,τι θέλει στη ζωή του, αλλά πραγματικά νιώθω υποχρέωση απέναντι σε όλους τους φίλους της ομάδας”, κατέληξε. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε