Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Γκαρσία: Πόσα λεφτά έδωσαν στον Σπάθα;

Ο Γκαρσία ξέσπασε για τον Ηλια Σπάθα
Ο Γκαρσία ξέσπασε για τον Ηλια Σπάθα, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Πάμπλο Γκαρσία χρησιμοποίησε βαριές εκφράσεις για να διαμαρτυρηθεί για την διαιτησία που έχει η ΠΑΟΚ με αφορμή τις δύο συνεχόμενες ήττες.

Ο “δικέφαλος του βορρά” έχασε σημαντική ευκαιρία να κερδίσει την ΑΕΚ και να εκμεταλλευτεί την ήττα του Παναθηναϊκού πλησιάζοντας στην κορυφή. Μετά από 13 συνεχόμενες νίκες ο ΠΑΟΚ έχει δύο σερί ήττες και ο Πάμπλο Γκαρσία δεν έχει ξεχάσει τον διαιτητή της αναμέτρησης με τον Άρη, Ηλία Σπάθα.

 
“Εκτιμώ ότι κάναμε το καλύτερο εντός έδρας ματς. Οι αντίπαλοί μας δεν έφτασαν στο τέρμα μας. Το γκολ που δεχθήκαμε προήλθε από λάθος μας, αλλά μας πονάει αυτή η ήττα, γιατί έχασε και ο Παναθηναϊκός. Για να μιλήσω προσωπικά, έχω τρία παιχνίδια που δεν είμαι τόσο συγκεντρωμένος όσο πρέπει, αλλά παίζουν ρόλο και οι διαιτητές. Στο προηγούμενο ματς ο διαιτητής μας έκοψε την όρεξη που είχαμε. Πέρυσι μας έστειλαν τον διαιτητή που μας έπαιξε σήμερα (σ.σ.: χθες) για να μας… σκοτώσει. Φέτος άλλαξε ο διαιτητής στο παιχνίδι με τον Αρη. Του χρόνου θα στείλουν άλλον για να μην είναι τόσο εμφανή όλα αυτά που γίνονται”, δήλωσε αρχικά ο 33χρονος μέσος και πρόσθεσε:

Ο διαιτητής του προηγούμενου αγώνα μου έλεγε στο δεύτερο ημίχρονο: “Γκαρσία, προσοχή, προσοχή”. Αυτό δείχνει πόσα λεφτά έχουν δώσει σε αυτόν τον άνθρωπο για να μας κάνει αυτό το κακό;”.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε