Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Γκαρσία: Το ποδόσφαιρο είναι άδικο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο ουρουγουανός μέσος του ΠΑΟΚ θεωρεί ότι η τύχη γύρισε την πλάτη στην ομάδα του. Το πάθος έδωσε τη νίκη στον ΠΑΟ σύμφωνα με τον Νίνη.

“Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει δικαιοσύνη. Εμείς παίξαμε καλά αλλά δεν καταφέραμε να βάλουμε το γκολ. Είχαμε πολλές ευκαιρίες ωστόσο δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Ο Παναθηναϊκός δεν έκανε πολλές ευκαιρίες, αλλά πέτυχε το γκολ και αυτό του έδωσε την νίκη. Πλέον πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι. Κοιτάμε μπροστά, δεν πρέπει να επηρεαστούμε και τώρα οφείλουμε να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο” δήλωσε ο Πάμπλο Γκαρσία.

Από την πλευρά του ο σκόρερ του αγώνα τόνισε: 

“Ήταν ένα παιχνίδι που έμοιαζε σαν συνέχεια αυτού με την ΑΕΚ ειδικά στο πρώτο μέρος. Μετά την αποβολή ήταν λογικό να αμυνθούμε περισσότερο. Περάσαμε από μια πολύ δύσκολη έδρα ίσως την πιο δύσκολη του πρωταθλήματος. Το πάθος και η ομαδικότητα ήταν πολύ σημαντικό. Αξίζουν όλοι μπράβο. Από τον προπονητή μέχρι τον τελευταίο παίκτη. Αλλάξαμε πρόσωπο και κοιτάμε την συνέχεια.”

Ο Νίνης μίλησε και για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη: “Μας λείπει ο Σαλπιγγίδης είναι πολύ καλό παιδί αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε