Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Γκατούζο: “Έχω πρόταση, αλλά…”

Ο Ιταλός αποκάλυψε τις λεπτομέρειες της πρότασης του Ολυμπιακού, αλλά και τι περιμένει από τον Β.Μαρινάκη. “Θέλω την πρόκληση του Ολυμπιακού”.

“Ο Ολυμπιακός μου προσφέρει συμβόλαιο για 3 χρόνια. Μου δίνει τα χρήματα που θα πάρω στη Μίλαν τα επόμενα δύο χρόνια, με τη μόνη διαφορά ότι για να βγάλω αυτά τα λεφτά θα πρέπει να παίξω μια σεζόν παραπάνω στην Ελλάδα”, δήλωσε στην εφημερίδα “Πρωταθλητής”

“Σεισμός” με Ριέρα!

“Φέτος θα πάρω 3,5 εκ. ευρώ και σύμφωνα με το συμβόλαιο μου, θα προστεθεί ακόμα 1,5 εκ ευρώ ως μπόνους. Όχι για την κατάκτηση τίτλων, αλλά ανάλογα με το χρόνο συμμετοχής μου. Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν υψηλοί μισθοί. Ξέρετε πως είναι η κατάσταση”, συμπλήρωσε.

Ο Γκατούζο είπε ότι δεν έχει μιλήσει ο ίδιος με τον μεγαλομέτοχο των “ερυθρόλευκων”, αλλά ο μάνατζερ του. “Αυτή τη στιγμή είμαστε μακριά“, τόνισε όταν ρωτήθηκε πόσο κοντά είναι σε συμφωνία. “Δεν ξέρω τι θα γίνει, μεχρι να πεί ο κ. Μαρινάκης…”η τελική μας πρόταση είναι αυτή, δέχεσαι;”, τότε είτε θα συμφωνήσουμε, είτε θα παγώσουμε τις διαπραγματεύσεις”.

Παρά τον οικονομικό…”σκόπελο” που υπάρχει αυτή τη στιγμή ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Γκατούζο, ο Ιταλός διεθνής παρουσιάζεται κάτι παραπάνω από θετικός στο να έρθει στον Ολυμπιακό. “Εγώ θέλω να παίζω. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και κάθε χρόνο γίνεται καλύτερη. Θέλω να υπάρχει ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Θέλω νέες προκλήσεις. Αυτά τα έχει ο Ολυμπιακός“, υπογράμμισε.

Εύκολη 6αδα Ολυμπιακού με Μπέσα

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε