Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Γκατούζο: “Θέλω να έρθω στον Ολυμπιακό”

O Ιταλός εξέφρασε την επιθυμία του να έρθει στην ομάδα του Πειραιά. Ποια η απαραίτητη προϋπόθεση και τι περιμένει. Μώραλης: “Παρακολουθούμε το θέμα Γκατούζο”.

Ο 32χρονος παίκτης της Μίλαν, είναι ξεκάθαρος στο ότι δεν θέλει να πάει στην Αλ Αχλί, όπως άλλωστε αποκάλυψε και ο μάνατζερ του, δείχνοντας ότι τα χρήματα δεν είναι το κύριο μέλημα του. Η ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ήταν διατεθειμένη να ικανοποιήσει τις οικονομικές απαιτήσεις του, αλλά ο Γκατούζο θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

“Βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις και υπάρχει επιθυμία να συμφωνήσουμε. Δεν μπορώ να σας πω κάτι οριστικά, αλλά υπάρχει επιθυμία να έρθω στην Αθήνα”, δήλωσε στην εφημερίδα SportDay.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό: “Ξέρω την ομάδα. Είναι πολύ γνωστή στην Ευρώπη. Πάνω από όλα ξέρω ότι είναι ένας μεγάλος σύλλογος, με φιλοδοξίες, καταπληκτικό γήπεδο και θερμότατους οπαδούς”.

Ο Ιταλός διεθνής υπογράμμισε ότι το θέμα δεν είναι οικονομικό και ότι δεν εξερτώνται όλα από τον ίδιο. “Ποτέ δεν έπαιξα ποδόσφαιρο αποκλειστικά για τα χρήματα. Ο Ολυμπιακός πρέπει να κάνει προσπάθεια να με πείσει για το όραμα που έχει ο σύλλογος. Πρέπει να πω ότι δεν εξαρτώνται όλα από μένα. Υπάρχει άλλωστε και ένα συμβόλαιο με την Μίλαν. Το σίγουρο είναι ότι θέλω κάτι καινούργιο στην καριέρα μου, γι’ αυτό άλλωστε και διαπραγματεύομαι με τον Ολυμπιακό”, κατέληξε.

Μώραλης: “Eδώ και δέκα μέρες παρακολουθούμε την υπόθεση Γκατούζο”

Ο Γιάννης Μώραλης, επιβεβαίωσε ότι είναι υπαρκτό το θέμα του Ιταλού παίκτη και χαρακτήρισε την ομάδα “αχόρταγη”…σε ο,τι αφορά τα μεγάλα ονόματα που θέλει να έχει στο ρόστερ της.

“Θέλουμε να πάρουμε ένα σπουδαίο παίκτη στη συγκεκριμένη θέση, ωστόσο θεωρώ ότι δύσκολα θα ξαναγίνει η οικονομική υπέρβαση όπως με τον Ριέρα. Φυσικά δεν μπορώ να προδικάσω τίποτα, καθώς η απόφαση είναι καθαρά θέμα του νέου μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ευάγγελου Μαρινάκη”, δήλωσε ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra Goal.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε