Σάββατο, 20 Απρ.
17oC Αθήνα

Γκέκας: Αποχωρώ λόγω ειδικών συνθηκών

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Η “βόμβα” στην Εθνική έσκασε. Ο Φάνης Γκέκας ανακοίνωσε την αποχώρηση του από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα χωρίς όμως να εξηγήσει τους λόγους.

“Λόγω ειδικών συνθηκών” αποχωρεί ο Φάνης Γκέκας από την Εθνική ομάδα, όπως ανέφερε στη λιτή ανακοίνωση που έκανε μέσω του blog πoυ διατηρεί στο in.gr.

“Μετά από μεγάλη σκέψη αποφάσισα να σταματήσω από την εθνική ομάδα, εξ αιτίας κάποιων ειδικών συνθηκών, που έχουν δημιουργηθεί μέσα σε αυτή και για τις οποίες έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιοι. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στην εθνική ομάδα και στους συμπαίκτες μου και να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα.”

Ήδη λοιπόν φτάσαμε στις τρεις αποχωρήσεις βασικών παικτών από την Εθνική ομάδα. Το δρόμο που χάραξαν οι Αμανατίδης, Κυργιάκος και Γκέκας δεν αποκλείεται σύντομα να ακολουθήσουν κι άλλοι.

Το όνομα του Τζόρβα έχει δει ήδη το φως της δημοσιότητας ενώ τις τελευταίες ώρες και ο Γιούρκας Σεϊταρίδης φέρεται να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να φύγει από την Εθνική.

Κανείς πάντως από τους τρεις που ήδη έχουν φύγει δεν μίλησε με ονόματα και αυτό δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα αφού συντηρείται ένα πολύ άσχημο κλίμα.

Ο Γκέκας σε ιδιωτικές συζητήσεις, έκανε λόγο για συγκεκριμένο συμπαίκτη του που είναι ο υπαίτιος για το κακό κλίμα στις τάξεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε