Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Γκέκας: Δεν αναθεωρώ για την Εθνική, αλλά…

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο επιθετικός της Άιντραχτ που κάνει εντυπωσιακή χρονιά μέχρι τώρα στη Μπουντεσλίγκα, εμφανίστηκε για πρώτη φορά διαλλακτικός αναφερόμενος σε ενδεχόμενη επιστροφή του στην Εθνική.

Αν και αρχικά δεν θέλησε να μιλήσει για το θέμα, σε δηλώσεις του στο Libero, στη συνέχεια τόνισε ότι αν τα πράγματα αλλάξουν δεν αποκλείεται να επιστρέψει στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

“Δεν θέλω να μιλήσω για το θέμα αυτό αυτή την στιγμή, στενοχωρέθηκα που έφυγα αλλά δεν πληγώθηκα, τώρα αν πληγώθηκαν άλλοι δεν το γνωρίζω. Δεν ήταν μια βιαστική απόφαση που πήρα, το σκεφτόμουν καιρό και τελικά το αποφάσισα. Συνεπώς δεν πρόκειται να αναθεωρήσω την απόφαση μου γιατί αυτό θα είναι σαν να λέω ότι έκανα μ…, δεν θέλω να αναιρέσω τον εαυτό μου με μια τέτοια κίνηση.”

Θα το σκεφτόσουν αν άλλαζαν κάποια πράγματα στην Εθνική:

“Αν συμβεί αυτό, ίσως αλλά δεν μπορώ να πω ότι αναθεωρώ την απόφαση μου.”

Πώς σχολιάζεις τη μέχρι τώρα πορεία σου;

“Είμαι ευτυχισμένος που πραγματοποίησα το όνειρο μου να αγωνιστώ στο εξωτερικό και έχω ακόμη αρκετό δρόμο μπροστά μου. Είμαι ικανοποιημένος από την πορεία μου μέχρι στιγμής, με εξαίρεση την παρουσία στην Χέρτα, εκεί η ομάδα δεν πήγε καλά, είχαμε καλά αποτελέσματα εκτός έδρας αλλά δεν εκμεταλλευτήκαμε την έδρα μας και έτσι η ομάδα έπεσε.

Φέτος έχω πετύχει 13 γκολ σε 15 αγώνες με την ομάδα, καθόλου άσχημος απολογισμός. Νομίζω ότι διανύω την καλύτερη περίοδο της καριέρας μου, όλα μου πάνε καλά αλλά δεν έχω εξήγηση για αυτό. Οι επιθετικοί κρίνονται από τα γκολ που πετυχαίνουν, είναι σαφές αυτό.

Είναι αλήθεια ότι έχεις πει πως θέλεις να κλείσεις την καριέρα σου στη Λάρισα;

“Είναι ακόμη πολύ νωρίς πιστεύω να μιλάμε για το τέλος της καριέρας μου, όσο για την Λάρισα πιστεύω ότι φέτος αδικείται από την βαθμολογική της θέση. Έγιναν λάθη πάντως στην ομάδα από το ξεκίνημα της σεζόν και έτσι βρέθηκε η ομάδα σε δύσκολη θέση. Πιστεύω όμως ότι είναι καλή ομάδα και θα ανακάμψει, ειδικά τώρα που ξεκίνησε τους αγώνες και στο νέο της γήπεδο δεν υπάρχει περίπτωση να μην ανακάμψει και να βγει από την θέση που βρίσκεται αυτή την στιγμή.”

Πώς βλέπεις το ελληνικό πρωτάθλημα;

“Φέτος βλέπουμε καλύτερο πρωτάθλημα μόνο μεταξύ των «μικρών», όλες οι ομάδες είναι καλές και δύσκολα θα ξεχωρίσει νωρίς ποιος θα πέσει. Στην κορυφή δεν έχει αλλάξει τίποτε, είναι σχεδόν πάντα οι 2 ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο. Πιστεύω ότι είναι κακό να παίζουν τόσο πολλοί ξένοι στις ομάδες μας, δεν εμπιστεύονται τους Έλληνες παίκτες. Οι ομάδες δεν αφήνουν τους Έλληνες παίκτες να φτάσουν ψηλά, δεν τους δίνουν ευκαιρίες και είναι δουλειά των παραγόντων κυρίως αυτό.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε