Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Γκέκας: Δεν εξαρτάται μόνο από μένα η επιστροφή μου στην Εθνική

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Ο 30χρονος επιθετικός άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να φορέσει και πάλι την φανέλα με τον εθνόσημο, ενώ μίλησε για την καταπληκτική σεζόν που κάνει στην Μπουντεσλίγκα.

Ο Φάνης Γκέκας με δηλώσεις στον NovaΣΠΟΡ FM εμφανίστηκε για ακόμα μία φορά αινιγματικός σχετικά με τους λόγους που τον οδήγησαν να αποχωρήσει από την Εθνική ομάδα, ωστόσο άφησε ανοιχτή την πόρτα της επιστροφής.
 
“Δεν μετανιώνω που είπα αυτά τα λόγια, αλλά μόνο γιατί δεν μίλησα πρώτα με τον προπονητή. Τρόπος επιστροφής υπάρχει, αλλά σκοπός είναι να βρεθεί η χρυσή τομή. Έτσι δεν λέμε πάντα σε μια μεταγραφή για παράδειγμα; Το αν θα γυρίσω ή όχι δεν εξαρτάται από μένα. Έχω ξεκαθαρίσει τα θέματα με αυτούς που πρέπει και δεν θέλω να ασχοληθώ άλλο με αυτό το θέμα. Θα ασχοληθώ όταν πρέπει. Τώρα έχω ηρεμήσει και ίσως έχουν ηρεμήσει κι εκείνοι. Την κίνηση θα την κάνω όταν μιλήσω με τον προπονητή, αλλά δεν εξαρτάται από μένα. Οπωσδήποτε θα μιλήσω με τον προπονητή, γιατί είναι ο μόνος που δεν φταίει για αυτό το θέμα. Αν θα μιλήσω άμεσα μαζί του είναι δική μου υπόθεση. Όταν θα κατέβω στην Ελλάδα θα το κάνω. Κάποια πράγματα δεν λέγονται από το τηλέφωνο. Η θέση μου είναι πολύ δύσκολη αυτή τη στιγμή και δεν μπορώ να πω κάτι άλλο”, τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στη Μπουντεσλίγκα:
 
“Μπήκα γρήγορα στο κλίμα της ομάδας και με βοήθησαν πολύ οι συμπαίκτες μου. Έχουμε μία πολύ καλή ομάδα οι σχέσεις όλων είναι εξαιρετικές. Πρέπει να προσαρμοστείς στο ρυθμό που παίζεται το ποδόσφαιρο στη Γερμανία, γιατί είναι πολύ απαιτητικό το πρωτάθλημα. Είναι μια πολύ καλή παρέα, αλλά όλα τα παιδιά έχουμε δεθεί και βρισκόμαστε σχεδόν κάθε μέρα.
 
Είναι πολύ πιο εύκολο για μένα να παίζω ποδόσφαιρο, από το να μιλώ γερμανικά. Μιλάω εκεί που πρέπει. Δεν χρειάζεται να μιλάω γερμανικά, αλλά να μιλάω στο γήπεδο. Αυτό μου λέει και ο προπονητής. Ξέρω όσα γερμανικά χρειάζεται για να συνεννοούμαι στο γήπεδο. Οι Γερμανοί είναι λίγο περίεργοι σε αυτό το θέμα και θέλουν να μάθεις τη γλώσσα τους για να μιλάς στους δημοσιογράφους”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε