Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Γκέκας: Με Ρεχάγκελ και του χρόνου

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Το βαρύ πυροβολικό της Εθνικής ομάδας έδωσε το στίγμα για τη μεγάλη πρόκληση που έχουν μπροστά τους οι διεθνείς και αναφέρθηκε στην πρεμιέρα του Μουντιάλ κόντρα στη Νότιο Κορέα το οποίο χαρακτήρισε κλειδί για τη συνέχεια.

Με συνέντυεξή του στο Sentra Fm, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της μετεγγραφής του στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ο Φάνης Γκέκας μίλησε για την Εθνική ομάδα:

“Δεν έχουμε μαζευτεί ακόμα όλοι οι παίκτες γιατί περιμένουμε το τέλος των πλέι οφ για να μπούμε σε κανονικό ρυθμό προετοιμασίας. Θα είναι σημαντικό να μην είμαστε πολύ φορτωμένοι ώστε να κάνουμε μια καλή προετοιμασία και να είμαστε έτοιμοι στο Mundial.”
Για το πρώτο Μουντιάλ που θα παίξουν όλοι οι παίκτες της Εθνικής: 
” Δεν έχουμε κανένα άγχος, είναι μια γιορτή και μεγάλη τιμή για κάθε παίκτη και την ομάδα. Ισα ίσα η ομάδα νιώθει πάρα πολύ καλά και πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό.”
Για την πρόκριση στα νοκ-άουτ: 
“Οπωσδήποτε είναι πια πολύ μεγάλη επιτυχία η πρόκριση στην τελική φάση και το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια παίζουμε σε όλες τις μεγάλες διοργάνωσεις. Να το διασκεδάσουμε , να δούμε την καλή όψη και θα βγούμε κερδισμένοι. Εχουμε τα φόντα να περάσουμε στην επόμενη φάση.”
Για τους αντιπάλους: 
“Πιστεύω πως το πιο δύσκολο παιχνίδι θα είναι με την Νότια Κορέα. Αφενός γιατί θα είναι το εναρκτήριο ματς αφετέρου γιατί είναι μια άγνωστη ομάδα, αλλοπρόσαλλη. Βέβαια δεν είναι κανένα μεγαθήριο και δεν μας τρομάζει. Τη Νιγηρία την ξέρουμε καλύτερα γιατί έχει ένα ευρωπαϊκό στυλ μιας και αρκετοί παίκτες της αγωνίζονται στην Ευρώπη. Από εβδομάδα θα ξεκινήσουμε να βλέπουμε βίντεο των αντιπάλων μας.”
Για τον Οτο Ρεχάγκελ: 
“Είναι πάρα πολύ σημαντικό που παίζουμε υπό τις οδηγίες του Οτο Ρεχάγκελ. Ελπίζω να συνεχίσει και τα επόμενα χρόνια.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε