Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Γκέκας: Όποιος είπε πως ο Ρεχάγκελ φεύγει είναι βλάκας!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο διεθνής επιθετικός διέψευσε πως ο Ότο Ρεχαγκελ προανήγγειλε την αποχώρηση του από την Εθνική μετά το Μουντιάλ.

Με δηλώσεις του στην κρατική τηλεόραση ο Φάνης Γκέκας μίλησε για την αναστάτωση που προκλήθηκε από αυτόν που παρερμήνευσε την ομιλία του Γερμανού τεχνικού και για το επόμενο παιχνίδι με τη Νιγηρία.

 
Αναλυτικά η συνέντευξη του Φάνη Γκέκα:
 
Μίλησε μας για το κλίμα που υπάρχει λίγες ώρες πριν από την αναμέτρηση με την Νιγηρία;

“Το παιχνίδι με την Νότια Κορέα ανήκει στο παρελθόν. Έχουμε άλλα δύο ματς. Το ματς με την Νιγηρία είναι πολύ δύσκολο. Εύχομαι να είμαστε πολύ καλά και συγκεντρωμένοι στο στόχο για να πάρουμε αυτό που θέλουμε”.

Είσαι έτοιμος να βάλεις το πρώτο γκολ της Ελλάδας σε Παγκόσμιο Κύπελλο;

“Σκοπός είναι να μπει το γκολ και να κερδίσουμε. Το να βάλω γκολ και να χάσουμε δε μου λέει τίποτα. Πρέπει να κερδίσει η ομάδα και να πάρουμε αυτό που θέλουμε από τον αγώνα με την Νιγηρία”.

Ποιο είναι το κλίμα στις τάξεις της Εθνικής ομάδας, διότι γίνεται λόγος και για μια ομιλία του Ρεχάγκελ προς εσάς στην οποία ουσιαστικά προανήγγειλε την αποχώρηση του.

“Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα παιδιά. Δεν έχει ειπωθεί τίποτα από όλα αυτά. Δεν έγινε κάποια συζήτηση και πιστεύω αυτός που το είπε είναι βλάκας! Να τω πω στα ίσα. Αναστάτωση και αναταραχή δε μπορεί κανείς να δημιουργήσει μέσα στην ομάδα. Η ομάδα είναι πολύ καλά. Πιστεύω ότι το έκανε λόγω βλακείας. Θεωρώ πως αν ο προπονητής ήθελε να πει κάτι τέτοιο έχει τον τρόπο να το κάνει και να μιλήσει στον κόσμο και τους δημοσιογράφους”.

Πώς βλέπεις τον Ρεχάγκελ ενόψει της αναμέτρησης με την Νιγηρία;

“Όλοι είμαστε ανυπόμονοι για τον αγώνα με την Νιγηρία διότι η πρεμιέρα κόντρα στην Κορέα δεν πήγε καλά. Όμως δεν έγινε κάτι γιατί αν κερδίσουμε είμαστε πάλι μέσα στο στόχο μας”.

Τι να περιμένουμε να δούμε κόντρα στην Νιγηρία, η οποία έχει άλλο στιλ παιχνιδιού από την Κορέα;

“Ο προπονητής έχει τον τρόπο. Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε στην πρεμιέρα”.

Μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης έχουμε για πρόκριση. Το πιστεύετε;

“Εάν δεν το πιστεύαμε δε θα κατεβαίναμε να παίξουμε. Θέλουμε πολύ τη νίκη, όπως βέβαια και η Νιγηρία. Όποιος είναι πιο καλά προετοιμασμένος αλλά και ψυχολογικά θα κερδίσει”.

Ένα μήνυμα στους Έλληνες που θα είναι στο γήπεδο αλλά και για αυτούς που έχουν αγωνία για την παρουσία σας εδώ;

“Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε το στόχο μας. Πιστεύω ότι δικαιούμαστε να είναι δίπλα μας γιατί το αξίζουμε”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε