Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Γκέκας: “Παλιό το πρόβλημα, ας το λύσουν οι υπεύθυνοι”

ΦΩΤΟ ΕUROKINISSI

O Έλληνας διεθνής, δεν αποκάλυψε τους λόγους της αποχώρησης του από την Εθνική ομάδα, μίλησε για πρόβλημα που προϋπήρχε, έριξε το “μπαλάκι” στους αρμόδιους και δεν διέψευσε, ούτε επιβεβαίωσε για τον Κατσουράνη. 

“Την απόφαση την είχα πάρει εδώ και πολύ καιρό. Δεν μπορούσα να πω κάτι πριν το Μουντιάλ, γιατί ίσως τα πράγματα να ήταν χειρότερα. Για μένα ήταν η κατάλληλη στιγμή, ειδικά από τη στιγμή που δεν άλλαξαν κάποια πράγματα. Ηταν το καλύτερο για να έχω τη συνείδηση μου καθαρή”, δήλωσε σε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra 103,3.

Απαντήσεις Φύσσα για τις αποχωρήσεις

Αποσπάσματα από την συνέντευξη:

Για τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση: “Δεν ασχολούμαι με το αγωνιστικό και με τον Ρεχάγκελ πολλές φορές δεν έχω παίξει και έχω μείνει εκτός αποστολής. Ακόμη και στην ομάδα μου δεν έχω αγωνιστεί αλλά δεν έχω δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα. Ο προπονητής αποφασίζει ποιος θα παίξει. Εξήγησα στους αρμόδιους και δεν θέλω να αναφεθώ περαιτέρω. Τους ξέρουν του λόγους, τους γνώριζαν καιρό. Μίλησα με τον τιμ μάνατζερ, τον κ. Φύσσα και του εξήγησα την κατάσταση. Πιστεύω ότι αυτός είναι αρμόδιος να ενημερώσει τους πάντες”.

Για τον αν ισχύει όλα όσα ακούστηκαν για τον Κατσουράνη:
“Δεν ξέρω ποιος έβγαλε αυτό το όνομα προς τα έξω. Δεν θα εκθέσω κανέναν ποδοσφαισριστή. Το ότι υπάρχει πρόβλημα στην εθνική το ξέρουν οι αρμόδιοι, δεν θέλω να πω κάτι άλλο πάνω σε αυτό το θέμα. Δεν μπορώ να πω τίποτα πάνω σε τέτοια θέματα. Εχω ενημερώσει αυτούς που πρέπει. Αυτοί είναι υπέθυνοι”.

Για το αν το πρόβλημα στην Εθνική προϋπήρχε ή, εμφανίστηκε μετά τον Σάντος:
“Υπήρχε πριν λυθεί η συνεργασία με τον Ρεχάγκελ. Απλά είδα ότι δεν άλλαξε κάτι γι΄αυτό πήρα και αυτήν την απόφαση”.

Τα είπαν Κατσουράνης – Τζόρβας – Σεϊταρίδης

Για τον αν η απόφασή του είναι τελεσίδικη: “Αν θα αλλάξουν κάποια πράγματα είμαι σε θέση να βοηθήσω την εθνική. Υπάρχουν προβλήματα αν αλλάξουν μπορεί να γυρίσουν και άλλοι ποδοσφαιριστές”.

Για τις δηλώσεις του κ. Μπιτσαξή:
“Είμαι πέντε χρόνια με την Εθνική και όλο αυτόν τον καιρό η πολιτεία έχει πάρα πολλά προβλήματα με την ΕΠΟ. Απορώ τώρα πως μετά την αποχώρηση κάποιων ποδοσφαιριστών βγήκαν να σχολιάσουν το γεγονός. Τόσα χρόνια η Πολιτεία δεν είπε ποτέ να βοηθήσει την Εθνική, παρά μόνο προβλήματα υπήρχαν. Τώρα πως έγινε να βρεθούν και να συζητήσουν όλοι μαζί δεν το ξέρω”.
 
Για τον πότε ενημερώθηκε ο Σάντος: “Το μόνο λάθος που έκανα είναι ότι δεν ενημέρωσα τον Σάντος. Ημουν στην Κροατία και έφυγα από εκεί. Θα ήθελα να μιλήσω μαζί του, δεν φταίει σε κάτι ο προπονητής και θα ήταν άδικο να μην του εξηγήσω τους λόγους”.

Για το αν επιβεβαίωσε σε συνέντευξή του ότι ισχύουν όσα γράφονται για τον Κώστα Κατσουράνη:

«Δεν έχω αναφέρει ονόματα».

Για τον αν έχουν επικοινωνήσει μαζί του από την ομοσπονδία μετά την δήλωση αποχώρησής του:

«Από την ομοσπονδία δεν μ’ έχει πάρει κανένας τηλέφωνο. Μόνο κάποιοι εξωγηπεδικοί παράγοντες, οι οποίοι προσπάθησαν να με πείσουν να μην φύγω από την Εθνική».

Καζάνι που βράζει η Εθνική – Ο Κατσουράνης φέρεται ως πέτρα του σκανδάλου – Παρέμβαση Μπιτσαξή

Για το αν προσπάθησαν οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές να λύσουν από μόνοι τους το πρόβλημα:
«Εχουν γίνει κάποιες συζητήσεις μετάξύ ποδοσφαιριστών και αρμοδίων, αλλά από εκεί και πέρα δεν υπήρξε κάτι άλλο».

Για το αν γνωρίζει τους λόγους που αποχώρησαν οι Κυργιάκος και Αμανατίδης: «Δεν έχω μιλήσει μαζί τους και δεν με ενδιαφέρει γιατί έφυγαν. Ο καθένας έχει τους δικούς του λόγους».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε