Παρασκευή, 29 Μαρ.
18oC Αθήνα

Γκέκας: Ποιά Ελλάδα; Καλύτερα στο Ουζμπεκιστάν

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο διεθνής στράικερ της Άιντραχτ έκλεισε οριστικά την πόρτα στις ελληνικές ομάδες που επιθυμούσαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, μιας και η κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας τον κάνει να μην θέλει να γυρίσει.

Ένα μικρό παράθυρο άφησε ο Φάνης Γκέκας να επιστρέψει κάποια στιγμή στην ΑΕΛ, αλλά μέχρι τότε προτιμάει το Ουζμπεκιστάν… Ο διεθνής επιθετικός μίλησε στην Εξέδρα…

Για πιθανή επιστροφή του στην Ελλάδα: “Στην Ελλάδα δεν θέλω να ξαναγυρίσω ποτέ. Δεν έχω καμία διάθεση να έρθω να παίξω ποδόσφαιρο. Είναι μια πραγματικότητα και θέλω να μην παραμυθιάζεται ο κόσμος που διαβάζει καθημερινά διάφορα. Δεν επιθυμώ να έρθω, πόσο μάλλον στην παρούσα φάση με την κατάσταση που επικρατεί. Μέχρι το Ουζμπεκιστάν θα φτάσω να παίξω, αλλά στην Ελλάδα δεν θέλω να γυρίσω.

Αν ποτέ γυρίσω, θα υπάρχει μόνο ένας λόγος, και αυτός θα είναι η ΑΕΛ. Μόνο για την ΑΕΛ θα άξιζε να τον κόπο να έρθω να παίξω ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Είναι η πόλη μου και με την ομάδα είμαι δεμένος.”
 
Για τον Ολυμπιακό που συχνά πυκνά τον αναφέρουν στο ρεπορτάζ κάποιοι: “Δεν έχω καμία πρόταση από τον Ολυμπιακό. Δεν έχει υπάρξει ούτε καν επαφή. Αν ποτέ υπάρξει πρόταση, τότε θα σας πω ποιες είναι οι προθέσεις μου. Πολλές φορές έχει ακουστεί αυτό το ενδεχόμενο, αλλά έχει καταντήσει και κουραστική αυτή η ιστορία πια. Δεν πιστεύω ότι θα γίνει κάτι. Θέλω, αν γίνει κάτι με οποιαδήποτε ομάδα, να είναι κάτι σοβαρό. Διαφορετικά δεν θέλω να πω τίποτα.”
Για την περίπτωση να φύγει από την Άιντραχτ και τις γερμανικές προτάσεις που ακούγεται ότι έχει: “Θα περιμένω μέχρι την 31η Αυγούστου που τελειώνουν οι μεταγραφές και τότε θα ξέρω τι πρόκειται να γίνει. Δεν ξέρω τίποτα για Βόλφσμπουργκ, την υπόθεση τη χειρίζεται ο μάνατζέρ μου και για να φύγω από τη Φρανκφούρτη πρέπει να είναι κάτι καλό. Δεν θέλω να πάω σε άλλη γερμανική ομάδα. Αν είναι να μείνω, θέλω να μείνω εδώ, που έχω ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο.”
Για το πώς βιώνει την αντιπάθεια των Γερμανών για το λαό μας που… πληρώνει τα σπασμένα των πολιτικών του: “Στη Γερμανία δεν έχουν και την καλύτερη γνώμη για μας. Το νιώθω κάθε μέρα εδώ αυτό. Πρέπει να γίνουμε Ευρωπαίοι, να αρχίσουμε να συνηθίζουμε την κατάσταση όπως διαμορφώνεται.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε