Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Γκέλα… μεγατόνων για ΠΑΟ με γκολάρα Ντε Βισέντι

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Παναθηναϊκός άφησε 2 βαθμούς στο ΟΑΚΑ αφού αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι “πράσινοι” προηγήθηκαν με τον Βελάσκες αλλά ο Ντε Βισέντι με γκολ που χειροκρότησαν και οι φίλοι του τριφυλλιού έδωσε το βαθμό στην ομάδα του. Αποβλήθηκε για διαμαρτυρία στο 52′ ο Κατσουράνης. Μοιραίος ο Πετρόπουλος.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Έξαλλος με τη διαιτησία ο Αλαφούζος – Σκέψεις για Λεωφόρο!

Συγγνώμη με “αιχμές” για Σιδηρόπουλο από Κατσουράνη

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Δυστυχώς οι φόβοι μας επιβεβαιώθηκαν

Ο Παναθηναϊκός έπρεπε να μείνει με 10 παίκτες για να παίξει ποδόσφαιρο αλλά όταν το έκανε ήταν αργά. Ο Πετρόπουλος κλώτσησε δύο σπουδαίες ευκαιρίες να χαρίσει στην ομάδα του το τρίποντο και έτσι ο ΠΑΣ έφυγε με το βαθμό από το Ολυμπιακό στάδιο της Αθήνας.

Το ματς ξεκίνησε σε χαλαρό ρυθμό με τις δύο ομάδες να έχουν μοιρασμένη κατοχή στο πρώτο εικοσάλεπτο. Ο Παναθηναϊκός δεν έβρισκε χώρους ενώ ο Σισοκό δεν ξεκίνησε καλά τον αγώνα.

Μετά το 20′ ο Ιβοριανός πήγε αριστερά και ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του όπως και όλος ο Παναθηναϊκός. Ο ΠΑΣ προσπαθούσε με αντεπιθέσεις όμως τα σουτ του Ντε Βισέντι και του Βίλα δεν βρήκαν το στόχο.

Οι “πράσινοι” άνοιξαν το σκορ στο 28′ με πολύ όμορφο τέρμα του Βελάσκες. Ο Σισοκό σέντραρε και ο αμυντικός του Παναθηναϊκού με ωραίο αριστερό σουτ στον αέρα έστειλε τη μπάλα πρώτα στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα του Φεγκρούς.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν μέχρι το 40′ όμως Σισοκό και Φορναρόλι δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Όλα έδειχναν ότι ο Παναθηναϊκός θα πήγαινε με το υπέρ του σκορ στα αποδυτήρια αλλά ο Ντε Βισέντι έβαλε το γκολ της… χρονιάς. Ο Πατσατζόγλου σήκωσε τη μπάλα και ο Αργεντινός με καταπληκτικό σουτ στον αέρα σημάδεψε το απέναντι “παραθυράκι” του Καρνέζη.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με αποβολή. Ο Κατσουράνης διαμαρτυρήθηκε έντονα στον Σιδηρόπουλο για ένα φάουλ στο κέντρο του γηπέδου, ο διαιτητής του έδειξε την κίτρινη κάρτα αλλά ο αρχηγός του Παναθηναϊκού αντέδρασε ακόμη πιο έντονα και έτσι είδε την κόκκινη κάρτα.

Στο 56′ ο ΠΑΣ άγγιξε το 1-2 όμως ο Τσουκαλάς από πλεονεκτική θέση δεν μπόρεσε να σημαδέψει σωστά μετά το γύρισμα του Βίλα.

Ο Φερέιρα άλλαξε τα πλάνα του, έριξε στο ματς Ζέκα και Μαυρία και στο 62′ θα μπορούσε η ομάδα του να προηγηθεί. Ο Φορναρόλι μόνος του πήρε την κεφαλιά αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ.

Ο ΠΑΣ προσπάθησε να κρατήσει την ισοπαλία, οι “πράσινοι” ζήτησαν το γκολ αν και με δέκα και στο 75′ ο Πετρόπουλος έχασε μοναδική ευκαιρία. Ο Φεγκρούς έκανε το λάθος, ο Έλληνας επιθετικός έκλεψε αλλά καθυστέρησε και έδωσε την ευκαιρία στον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να αποκρούσει.

Η ώρα πέρναγε και οι φιλοξενούμενοι κλείστηκαν στα καρέ τους. Στο 85΄ο Ζέκα γύρισε τη μπάλα αλλά ο Πετρόπουλος που έκανε την προβολή την έστειλε λίγο άουτ.

Το ματς ολοκληρώθηκε με τον ΠΑΣ Γιάννινα να φεύγει με το βαθμό από το ΟΑΚΑ.

Παναθηναϊκός (Ζεσουάλντο Φερέιρα): Καρνέζης, Σεϊταρίδης (73′ Πετρόπουλος), Σπυρόπουλος, Πίντο, Βελάσκες, Βιτόλο, Κατσουράνης, Σισοκό, Φορναρόλι, Μπαρμπαρούσης (56′ Ζέκα), Τοτσέ (61′ Μαυρίας).

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Λίλα, Πάντος (88′ Ντάσιος), Μιχαήλ, Πατσατσόγλου, Τζημόπουλος (16′ Κολοβέτσιος), Ίλιτς, Ντε Βισέντι (77′ Τζάνης), Βίλα, Γεωργίου, Τσουκαλάς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε