Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Γκερέιρο: Η ΑΕΚ πρέπει να κοιτά μόνο την πρώτη θέση!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο μέσος της Ένωσης εξέφρασε την πεποίθηση πως ο “δικέφαλος” μπορεί να συνεχίσει το σερί των νικών του, περνώντας από το Αγρίνιο, τονίζοντας παράλληλα πως οι “κιτρινόμαυροι” είναι υποχρεωμένοι να στοχεύουν πάντα την κορυφή.
Μιλώντας στη NOVA -και ενόψει του δύσκολου ματς με τον Παναιτωλικό- ο Γκερέιρο χαρακτήρισε απαραίτητη τη συνέχεια του σερί, αρκεί η ομάδα να παρουσιαστεί συγκεντρωμένη στο παιχνίδι της.
 
“Μπορεί να συνεχιστεί αυτό το σερί νικών, με την προϋπόθεση που συνεχίσει η ομάδα να είναι συγκεντρωμένη. Είναι ένα παιχνίδι εκτός έδρας και αυτό καθιστά από μόνο του δύσκολο τον αγώνα, γι’ αυτό πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι”, είπε αρχικά ο Βραζιλιανοπολωνός.
 
Σε ερώτηση σχετικά με την… καυτή έδρα του Παναιτωλικού είπε: “Κάθε παιχνίδι εκτός έδρας είναι δύσκολο, όταν παίζεις με γεμάτο γήπεδο και τον κόσμο εναντίον σου. Από εκεί και πέρα μία ομάδα όπως η ΑΕΚ που θέλει να κερδίσει το πρωτάθλημα πρέπει να κάνει ό,τι μπορεί”.
 
Για τη βαθμολογική θέση της ομάδας και την ψυχολογία της, ανέφερε: “Προφανώς και η θέση αυτή βοηθά ψυχολογικά. Κάθε νίκη βοηθά. Η ΑΕΚ πρέπει να κοιτά όμως μόνο την πρώτη θέση. Είναι ένας στόχος που έχουμε να κατακτήσουμε καιρό και η ΑΕΚ πρέπει να τον διεκδικεί”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε