Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Γκερέιρο: Οι χειρότεροι μήνες της ζωής μου με τον Μπάγεβιτς

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Ρότζερ Γκερέιρο εμφανίστηκε έτοιμος να πιάσει από τα μαλλιά την ευκαιρία που του έδωσε ο Χιμένεθ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ισπανό και με τα χειρότερα για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Με συνέντευξη του στη NOVA ο Ρότζερ Γκερέιρο μίλησε μεταξύ άλλων:

Για το τι άλλαξε με τον Χιμένεθ: “Έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα, και στις προπονήσεις και στα αποδυτήρια. Οι παίκτες προσπαθούν περισσότερο. Κάθε ποδοσφαιριστής γνωρίζει ποια είναι η θέση του στο γήπεδο και είμαστε πολύ οργανωμένοι σε θέματα τακτικής. Στο ντέρμπι μείναμε πιστοί στο πλάνο που είχαμε και ο αντίπαλος ίσως έκανε το λάθος να ασχοληθεί με τον τρόπο που εμείς παίζαμε και να μην ασχοληθεί με το πώς έπρεπε να παίζει εκείνος.”

Για την εποχή Μπάγεβιτς: “Αυτοί οι μήνες ήταν οι χειρότεροι που έχω ζήσει. Είχα ξαναπεράσει κάτι ανάλογο όταν ήμουν στην Κορίνθιανς, αλλά τότε ήξερα το λόγο. Στην ΑΕΚ δεν ήξερα το λόγο και δεν μπορούσα στα 5-10 λεπτά που έπαιζα στο τέλος των αγώνων να δείξω την αξία μου. Συνέχισα να δουλεύω στις προπονήσεις και πάντα πίστευα στις δυνατότητές μου. Η χθεσινή στιγμή ήταν πολύ σημαντική για μένα, γιατί μου επιτρέπει να πιστεύω πως μπορώ να πετύχω και στην ΑΕΚ. Θέλαμε να δείξουμε τις δυνατότητές μας και χαίρομαι που ήμουν βασικός κι έδειξα πως μπορώ να προσφέρω. Σε όλες τις ομάδες που έχω αγωνιστεί έχω κατακτήσει τίτλους και δεν θέλω η ΑΕΚ να είναι εξαίρεση.”

Για τις πιθανότητες της ΑΕΚ να κατακτήσει τον τίτλο: “Μπορούμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα, αν συνεχίσουμε με την ίδια αφοσίωση και υπακούμε στον προπονητή. Θέλουμε να δώσουμε αυτή τη μεγάλη χαρά στους φιλάθλους. Να είστε βέβαιοι ότι εγώ και οι συμπαίκτες μου θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε