Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Γκολ μόνο στις μεταγραφές, Ολυμπιακός – Λα Κορούνια 0-0

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Την μέρα που “έκλεισε” τους Φούστερ, Νέμεθ και Σουμπίνιο ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να δείξει εικόνα ανάλογη με αυτή κόντρα στην Ρόμα στο τελευταίο του φιλικό πριν το πρωτάθλημα. Αλλαγές και πειράματα από τον Βαλβέρδε. Ανεβασμένος ο Ριέρα.

Ο Βαλβέρδε αιφνιδίασε πολύ κόσμο με την ενδεκάδα που επέλεξε. Παρότι αναμενόταν να χρησιμοποιήσει από την αρχή όλα τα αστέρια του Ολυμπιακού, τελικά επέλεξε να αφήσει στον πάγκο παίκτες όπως ο Ριέρα και ο Ιμπαγάσα, ενώ για τα γκολπόστ προτίμησε τον Πάρντο.
 
Οι “ερυθρόλευκοι” μπήκαν πιο ορεξάτοι στο ματς και έχασαν την πρώτη τους ευκαιρία μόλις στο 6ο λεπτό όταν ο Μήτρογλου έστρωσε στον Ρόμενταλ, όμως το σουτ του Δανού έφυγε πάνω από τα δοκάρια. Στο 12΄ήταν η σειρά του Έλληνα επιθετικού να αστοχήσει μετά εξαιρετική σέντρα του Γιάννη Παπαδόπουλου στην αντεπίθεση. Στο 20΄ο εξαιρετικός Φετφατζίδης έχασε την ευκαιρία του ματς πλασάροντας πάνω από τα δοκάρια από το ύψος του πέναλτι,όμως στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε.
 
Παρά τις έξι αλλαγές που έκανε ο Βαλβέρδε στην ανάπαυλα, το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως το πρώτο με τον Ντιόγκο να σημαδεύει το δοκάρι στο 48΄μετά από σέντρα του Όσκαρ. Με την συμπλήρωση μίας ώρας μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και ο Ριέρα, ο οποίος εμφανίστηκε βελτιωμένος σε σχέση με όσα έδειξε κόντρα στην Ρόμα. Πήρε πρωτοβουλίες και προσπάθησε να απειλήσει τον Μανού με μακρινά σουτ. Η τελευταία ευκαιρία του αγώνα έγινε στο 79ο λεπτό όταν το δυνατό σουτ του Κατσικογιάννη έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο τερματοφύλακας της Λα Κορούνια. Το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να δηλώνει αμέσως μετά το ματς εκνευρισμένος για τον αργό ρυθμό που επέβαλε στην ομάδα του η Λα Κορούνια.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
 

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Πάρντο, Μέλμπεργκ, Αβραάμ Παπαδόπουλος (46′ Μοδέστο), Μπράβο (61′ Χολέμπας), Γκαλίτσιος (61′ Τοροσίδης), Γιάννης Παπαδόπουλος (46′ Κατσικογιάννης), Φετφατζίδης (61′ Ριέρα), Ρόμενταλ (46′ Ιμπαγάσα), Σοϊλέδης (46′ Ζαϊρί), Ντουντού (46′ Οσκαρ), Μήτρογλου (46′ Ντιόγκο).

Λα Κορούνια (Μιγκέλ Λοτίνα): Μουνίθ, Ρούμπεν, Λόπο, Ρίκι (69′ Αντριάν), Σαούλ (76′ Ροντρίγκεζ), Λαουρέ, Αντόνιο Τόμας, Γουαρδάδο, Σολότο, Ντομίνγκεζ (84′ Βαλερόν), Πέρεζ (76′ Ντεσμαρέ).

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε