Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Γκοβού: Δεν είμαι αλκοολικός – Θα παλέψω για τη θέση μου στον ΠΑΟ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Γάλλος άσος δεν δείχνει διατεθειμένος να… πέσει αμαχητί και αφού πρώτα ξεκαθάρισε ότι δεν έχει πρόβλημα με το αλκοόλ, τόνισε ότι θα συνεχίσει την προσπάθεια να βρει θέση στον Παναθηναϊκό.

Η συνέντευξη του που δημοσιεύεται στην Ρarisien δόθηκε προφανώς πριν τη χθεσινή συνάντηση του έλληνα μάνατζερ του με τον Δημήτρη Γόντικα, στην οποία ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού έδειξε την πόρτα της εξόδου στον παίκτη.

Ο Γάλλος πάντως μίλησε για τα νυχτοπερπατήματα του και την υπερβολική διάσταση που έχουν δώσει οι εφημερίδες σε αυτά.

“Ένα Σάββατο βράδυ βγήκα έξω με δυο φίλους. Είχαμε μπροστά μας δύο μέρες ρεπό και στο κάτω κάτω παραβίασα το ωράριο της ομάδας μόνο κατά 3 ώρες.”

Ο Γκοβού απάντησε σε όσους τον λένε αλκοολικό: Τέτοιου είδους σχόλια με ενοχλούν. Νομίζεις ότι πίνω αλκοόλ όταν κάθομαι σπίτι σε κάθε ευκαιρία; Όχι! Είμαι αυτός που είμαι. Υπερβολικός κάποιες φορές, αλλά πάντα προσγειωμένος. Η προσωπική ζωή μου χρησιμεύει ως δικαιολογία για να εξηγηθούν οι κακές εμφανίσεις μου. Η ομάδα έχει επενδύσει ένα σωρό χρήματα πάνω μου κι εγώ δεν τα ανταποδίδω.

Είχα δημιουργήσει κακή εικόνα στη Γαλλία κι εδώ έχει δεκαπλασιαστεί. Υπάρχουν 15 αθλητικές εφημερίδες που χρειάζονται κάτι να γράφουν ανά πάσα στιγμή. Η παραμικρή φήμη αποκτά τεράστιες διαστάσεις

Η ομάδα μού ζήτησε εξηγήσεις, αλλά ποτέ δεν μπήκε θέμα όσον αφορά το μέλλον μου σε αυτή. Είμαι πολύ περήφανος. Ολοκλήρωσα τον κύκλο μου στη Λιόν και τώρα έχω πολύ μεγάλο κίνητρο για να πετύχω κι εδώ. Οι άνθρωποι ξεχνούν ότι είμαι εργάτης. Δεν τα παρατάω, θα παλέψω ως το τέλος. Και στο κάτω κάτω, το 2011 δεν μπορεί να είναι χειρότερο από το 2010.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε