Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Γκοβού: Ήρθα σε πολύ μεγάλη ομάδα

Το νέο μετεγγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού υπέγραψε το συμβόλαιο του και στη συνέχεια έδωσε το παρών στην Παιανία στην πρώτη της ομάδας.

Χάθηκε ο Μπορντόν – Αποφάσισε να πάει στο Κατάρ

Ο Σίντνεϊ Γκοβού μίλησε στους εκπροσώπους του τύπου για τους στόχους και τις φιλοδοξίες του στον Παναθηναϊκό:

“Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είχα μια πολύ καλή υποδοχή το Σάββατο. Πέρασε το Σαββατοκύριακο και σήμερα ουσιαστικά ολοκληρώθηκε η μεταγραφή με την υπογραφή των συμβολαίων”.

Για το τι τον έκανε να επιλέξει τον Παναθηναϊκό:

“Αρχικά, κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου μίλησα πολύ με τον Σισέ. Μου είπε ότι είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και μετά από μόνος μου έκανα την έρευνά μου και να μάθω για ότι αφορά τον Παναθηναϊκό. Το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός θα παίξει την επόμενη χρονιά στο Τσάμπιονς Λιγκ με βοήθησε ώστε να κάνω την επιλογή μου. Επιπλέον όταν είδα τη θέληση και τη βούληση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού και του προπονητή να με εντάξουν στο δυναμικό της ομάδας πλέον ήταν εύκολη υπόθεση να αναλάβω την πρόκληση να έρθω στον Παναθηναϊκό”. 

Για την εμπειρία του από το Τσάμπιονς Λιγκ και το κατά πόσο αυτή θα βοηθήσει τον Παναθηναϊκό:

“Το γεγονός πως έπαιζα 9 χρόνια στο Τσάμπιονς Λιγκ με την Λιόν, είναι μεγάλη εμπειρία και οπότε πιστεύω ότι αυτή εμπειρία από μόνη της είναι ότι καλύτερο για τον Παναθηναϊκό και θα κάνω το καλύτερο δυνατό”.

Για την υποδοχή από τον κόσμο και το μήνυμα που στέλνει σε αυτόν:

“Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την υποδοχή. Αν και μου το είχαν πει ότι θα με περιμένουν στο αεροδρόμιο, εξεπλάγην γιατί ο κόσμος είχε και παλμό και πάθος. Αυτό που υπόσχομαι είναι να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και με την απόδοσή μου να τους δώσω μόνο χαρές”.

Για την Γαλλία:

“Δεν θέλω να μιλήσω για την Γαλλία. Βρίσκομαι εδώ για την υπογραφή μου στον Παναθηναϊκό και είμαι πολύ ευχαριστημένος γι’ αυτό. Δεν θέλω να απαντήσω σε τίποτα”.

Για τα πόσα γκολ μπορεί να υποσχεθεί:

“Ο Τζιμπρίλ είναι Τζιμπρίλ και παίζει σε διαφορετική θέση. Δεν μπορώ να υποσχεθώ πολλά γκολ αλλά υπόσχομαι τον καλύτερο εαυτό μου προκειμένου να κερδίσει και επειδή είμαι επιθετικογενής το γκολ θα είναι το καλύτερο”.

Για το νούμερο που θα πάρει:

“Δεν έχω σκοπό να πάρω το 14 θα δω τι υπάρχει και θα κάνω την επιλογή μου”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε