Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Γκοβού: Μου αρέσει να βγαίνω – Δεν είμαι όμως τουρίστας

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Γάλλος άσος ανέλυσε τη φιλοσοφία ζωής του, μίλησε για τα νυχτοπερπατήματα του και εξήγησε τους λόγους που έμεινε στον Παναθηναϊκό.

Ο Σίντνεϊ Γκοβού σε συνέντευξη που παραχώρησε στο TF1 αναφέρθηκε στα “καυτά” θέματα που τον έφεραν στην πόρτα της εξόδους: 

“Θα μπορούσα να είχα φύγει με μία επιταγή. Θα ήταν πολύ εύκολο, ειδικότερα από τη στιγμή που θα είχα αμέσως προσφορές από άλλες ομάδες. Αλλά δεν ήρθα στην Αθήνα για να κάνω τον τουρίστα και να φύγω μετά από έξι μήνες. Θέλω πραγματικά να κερδίσω χρόνο συμμετοχής και να αποδείξω στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ότι είχαν δίκιο που με επέλεξαν.”

Όσον αφορά στα νυχτοπερπατήματα του ο Γκοβού είπε: “Ναι, βγήκα ένα βράδυ έξω. Ποτέ μου δεν το κράτησα μυστικό. Είχαμε 2,5 μέρες ξεκούραση και μου φάνηκε φυσιολογικό να βγω. Λυπάμαι που είπα κάποια πράγματα τον πρώτο καιρό που ήρθα στην Ελλάδα. Θα έπρεπε να είμαι πιο καχύποπτος. Αυτά που με έκαναν να χαμογελώ πριν, είναι πολύ λιγότερα τώρα. Θα μπορούσα να εξηγήσω πολλά από τα πράγματα που έχουν ακουστεί για μένα, εύκολα. Αλλά δεν τα έχω ξεκαθαρίσει, γιατί δεν είμαι μόνος μου. Έχω οικογένεια.

Δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά. Εάν ερχόμουν τώρα στην Ελλάδα και γνωρίζοντας πως έχει η κατάσταση, θα είχα εξηγήσει κάποια πράγματα. Το αναγνωρίζω αυτό. Αλλά είναι κομμάτι της ζωής μου. Είμαι ένας άνθρωπος ο οποίος απολαμβάνει τη ζωή και με αγαπάω όπως είμαι. Δεν μπορώ να κάνω κάτι για όσα ακούγονται, παρά μόνο να ζήσω με αυτά.

Προφανώς, κοίταξαν το παρελθόν μου. Θεωρούν ότι δεν είμαι σωστός εδώ γιατί ήμουν κάποιος που πάντα φερόμουν έτσι, ήθελα μόνο να περνάω καλά. Δυστυχώς, δεν μπορώ να κάνω κάτι για όσα ακούγονται, παρά μόνο να ζήσω με αυτά.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε