Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Γκοβού: Προσπάθησα να φέρω το ποδόσφαιρο και την ζωή στον δικό μου τρόπο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού, με δηλώσεις του σε Μέσο της χώρας του, δικαιολόγησε την… άστατη ζωή που έκανε την περασμένη χρονιά. Έκλεισαν” τα φιλικά των “πρασίνων”.
Και η Σουόνσι θέλει Γκοβού

Ο Γκοβού παραχώρησε δηλώσεις στο “rmc” και τόνισε πως η εξω-γηπεδική του ζωή δεν επηρέασε την ποδοσφαιρική του καριέρα στο “τριφύλλι”.

 
Αγαπώ την ζωή. Δεν είναι ψέματα, είναι αλήθεια. Αλλά αν είχα μία κακή ζωή που λένε δεν θα μπορούσα να κάνω τόσα παιχνίδια στην Λιόν. Προσπάθησα να φέρω το ποδόσφαιρο και την ζωή στον δικό μου τρόπο”, είπε ο Γάλλος.
 
Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, υποστήριξε πως δεν ήρθε να ληστέψει την ομάδα: “Ήταν περίπλοκο, είχαν ειπωθεί πολλά πράγματα και πήγα να βρω την διοίκηση για να τους εξηγήσω πως δεν ήρθα να τους ληστέψω και τους έκανα αυτή την πρόταση”.

* Με την Λεχ Πόζναν, την Σίβασπορ και την Κολωνία θα αναμετρηθεί ο Παναθηναϊκός στα τρία φιλικά που θα δώσει κατά τη διάρκεια του πρώτου σταδίου της προετοιμασίας του.
 
Και τα τρία παιχνίδια θα μεταδοθούν ζωντανά από την τηλεόραση της Nova. Μέχρι στιγμής, δεν έχουν ανακοινωθεί οι ημερομηνίες και οι ώρες διεξαγωγής των φιλικών, κάτι που αναμένεται να γίνει τις προσεχείς μέρες.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε