Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Γκουαρδιόλα: Δεν μπορούμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα

Τον τίτλο της Πριμέρα Ντιβισιόν στην Ρεάλ Μαδρίτης απένειμε πρόωρα ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, παρά τη μείωση της διαφοράς στους 8 βαθμούς.

Συγκεκριμένα ο Πεπ Γκουαρδιόλα δήλωσε για τη μάχη του τίτλου:

“Είναι δύσκολο να τους δούμε να χάνουν κι άλλα παιχνίδια . Συνεχίζω να πιστεύω ότι δεν μπορούμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα” τόνισε παρά το ότι η διαφορά έχει μειωθεί στους 8 βαθμούς . “Το ίδιο πράγμα είπα και πριν από λίγες μέρες . Στόχος μας δεν πρέπει να είναι πως θα καλύψουμε αυτούς τους οκτώ βαθμούς . Θεωρώ ότι είναι λάθος τακτική. Ασφαλώς θα ήταν διαφορετικά αν μας χώριζαν 4 ή 5 βαθμοί και παίζαμε και στον Καμπ Νου. Αλλά όταν είσαι πίσω από μια ομάδα όπως η Ρεάλ με αυτή τη διαφορά το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μην σκέφτεσαι την αντεπίθεση . Δεν μπορείς να λες “ωραία αν κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι και χάσουν αυτοί το άλλο”.

Κι εκτός αυτού όλοι θεωρούν δεδομένο ότι θα κερδίσουμε στο Καμπ Νου. Δεν είναι και τόσο εύκολο πρέπει να σας πω . Γι αυτό δεν αλλάζω την άποψή μου . Και θα ξαναπώ αυτό που είπα . Είναι αδύνατο. Τίποτα δεν έχει αλλάξει”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε