Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Γκούντγιονσεν: Δεν φοβάμαι

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Ισλανδός μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ που επέστρεψε μετά από 6 μήνες σε αγωνιστική δράση τόνισε ότι δεν νιώθει φόβο αλλά χρειάζεται παιχνίδια για να βρει ρυθμό. Διαβάστε τι είπε για τα πλέι οφ.

Διαψεύδει κατηγορηματικά την εμπλοκή Τσιγαρίδη στο γήπεδο της ΑΕΚ ο Βούρος

Ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν είναι το πρόσωπο των ημερών στην ΑΕΚ αφού στο ματς κόντρα στη Δόξα επέστρεψε μετά από 6 μήνες και το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Ισλανδός μίλησε στην κάμερα της Nova για την επιστροφή του στα γήπεδα αλλά και για τα πλέι οφ:

“Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα. Έχει περάσει αρκετος καιρός και νιώθω καλά. Δεν αισθάνομαι κανένα φοβο, απλά χρειάζομαι περισσότερα παιχνίδια για να βρω καλύτερο ρυθμό.

Τώρα μπορούμε να ξεκουραστούμε για λίγες μέρες και να προετοιμαστούμε όσο το δυνατον καλύτερα. Είναι μια διαφορετική διοργάνωση τα πλέι οφ και θα πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Σίγουρα πρέπει να παίξουμε καλύτερα, απ’ όσο μέχρι σήμερα, να έχουμε περισσότερη ταχύτητα, περισσότερη ενέργεια, να προσπαθούμε πιο πολύ για το γκολ και να πιέζουμε περισσότερο. Είναι όμως έξι σπουδαίοι αγώνες και όλα είναι πιθανά.
 
Αυτή τη στιγμή δε σκοράρουμε αρκετά, αλλά και σ’ όλη τη σεζόν δεν πετύχαμε αρκετά γκολ. Προσπαθούμε, δημιουργούμε ευκαιρίες, αλλά νομίζω ότι μπορούμε να παίξουμε σε υψηλότερο επίπεδο.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε