Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Γκρέκο: Θέλω να παίξω στον Ολυμπιακό

Γκρέκο: Θέλω να παίξω στον Ολυμπιακό

Την επιθυμία του να φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού εξέφρασε ο Λεάντρο Γκρέκο ο οποίος ετοιμάζεται να μετακομίσει στον Πειραιά. Απόψε στις 19:00 το πρώτο φιλικό των ερυθρόλευκων με την Σπαρτάκ Μόσχας.

O Ιταλός άσος με δηλώσεις του στην εφημερίδα “Sportday”, υπογράμμισε: “Φυσικά και θέλω να παίξω στον Ολυμπιακό. Ξέρω τα πάντα για τον Ολυμπιακό και είναι τιμή μου που με θέλει μια ομάδα η οποία παίρνει κάθε χρόνο το πρωτάθλημα και παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ”.

Σε ερώτηση για το αν γνωρίζει πως είναι προσωπική επιλογή του Λεονάρντο Ζαρντίμ, υποστήριξε: “Ναι το γνωρίζω και είναι τιμή μου που με θέλει προσωπικά ο προπονητή της ομάδας”.

Ο μάνατζερ του παίκτη μάλιστα, έχρισε φαβορί τον Ολυμπιακό με δηλώσεις του: “Πιθανότατα θα πάει στον Ολυμπιακό. Είναι μια λύση και δουλεύουμε πάνω σ’ αυτό. Υπάρχουν κι άλλες προοπτικές , αλλά η πιθανότερη είναι του Ολυμπιακού”.

Απόψε ο Ολυμπιακός δίνει το πρώτο φιλικό προετοιμασίας αντιμετωπίζοντας την Σπαρτάκ Μόσχας του Ουνάι Έμερι. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα βγάλει τα πρώτα συμπεράσματα χωρίς να μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Μιραλάς, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Αβραάμ Παπαδόπουλο, τον ανέτοιμο Ζαραδούκα και τους Χολέμπας, Τοροσίδη, Μανιάτη, Φετφατζίδη και Μήτρογλου, οι οποίοι ήταν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. 

Άσχημα τα νέα για Φουστέρ – Ατομικό ο Ιμπαγάσα

“Ο Μιραλάς φεύγει μόνο αν πληρωθεί η ρήτρα”

Διαβάστε όλα τα νέα από τις προετοιμασίες των ομάδων

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε