Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Γκρεμίστηκε απ’την κορυφή και φωνάζει για τη διαιτησία (VIDEO)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

O Παναθηναϊκός που πριν από 4 αγωνιστικές ήταν έτοιμος να πανηγυρίσει πρόωρα τον τίτλο αφού ήταν στο +5 και ο Ολυμπιακός έπαιζε στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ, πλέον βρίσκεται ένα βαθμό πίσω από τους ερυθρόλευκους. Έντονη η δυσαρέσκεια των “πράσινων” για τη διαιτησία του Βοσκάκη. Δείτε τις αμφισβητούμενες φάσεις της 23ης αγωνιστικής.

Ανακοίνωση Παναθηναϊκού για την διαιτησία – “Έπρεπε να στραβοπατήσουμε”!

Αλλαγή κορυφής – Ο ΠΑΟΚ… γλέντησε, ο Παναθηναϊκός… γκρεμίστηκε και ο Ολυμπιακός… προσπέρασε

Όλα τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις της 23ης αγωνιστικής

Η… παραδοσιακή κουβέντα για τη διαιτησία μετά το τέλος της εκάστοτε αγωνιστικής δεν θα τελειώσει ποτέ. Αυτή τη φορά ο Παναθηναϊκός που έχασε στο ντέρμπι από τον ΠΑΟΚ, με ανακοίνωση του αλλά και με τις δηλώσεις των ανθρώπων του εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του και την απογοήτευση του από τα σφυρίγματα του Βοσκάκη.

Οι “πράσινοι” γκρινιάζουν για τη μη υπόδειξη πέναλτι στο 2ο λεπτό πάνω στον Σαριέγκι, αλλά και για τον τρόπο που ο Βοσκάκης μοίρασε τις κάρτες στο ματς. Όσον αφορά στο πέναλτι που έδωσε ο διαιτητής στο 90′ στη… βουτιά του Χριστοδουλόπουλου, οι άνθρωποι του τριφυλλιού θεωρούν ότι ήταν για να… ρίξει ο Βοσκάκης στάχτη στα μάτια.

Το θέμα είναι ότι το πρωτάθλημα έχει μπει στην πιο κρίσιμη καμπή του, βρισκόμαστε μόλις δύο εβδομάδες πριν το ντέρμπι “αιωνίων” και οι δύο ομάδες έχουν ξεκινήσει τον επικοινωνιακό “πόλεμο”.

Τα “κόκκινα” δημοσιεύματα όλη την προηγούμενη εβδομάδα, άφηναν αιχμές για τους πρώην “πράσινους” Χαλκιά και Σαλπιγγίδη οι οποίοι τελικά ήταν οι κορυφαίοι στο ματς του ΟΑΚΑ.

Τα “πράσινα” δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός έπαιξε “φιλικό” στην Κρήτη και καλούν τους διοικούντες της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να… πάρουν την ομάδα και να φύγουν από το πρωτάθλημα.

Ο “πόλεμος” μόλις ξεκίνησε και σίγουρα θα υπάρχουν πολλά επεισόδια μέχρι το ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής.

Δείτε τις αμφισβητούμενες φάσεις της αγωνιστικής όπως προβλήθηκαν στην εκπομπή του ΣΚΑΙ…

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε