Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Γκρέταρσον: Συζητάμε με την Έβερτον για Μανωλά

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ άφησε ορθάνοιχτη την… πόρτα στην Έβερτον η οποία ενδιαφέρεται για τον Κώστα Μανωλά.

Η υπομονή των παικτών της ΑΕΚ εξαντλείται – Ετοιμάζουν προσφυγές

Κι άλλη υπομονή ζήτησε από τους παίκτες ο Αδαμίδης

Με δηλώσεις του στο Skysports, ο Άρναρ Γκρέταρσον ξεκαθάρισε ότι επίσημη πρόταση για τον Μανωλά δεν έχει γίνει από την Έβερτον αλλά επιβεβαίωσε τις συζητήσεις για τον νεαρό αμυντικό.

“Ξέρω πως η Έβερτον ενδιαφέρεται για τον Κώστα. Έχουν παρακολουθήσει τον παίκτη και υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον, αλλά όχι κάτι επίσημο ακόμη. Οι σκάουτερ της ομάδας ήρθαν στην Ελλάδα τέσσερις φορές για να τον δουν.

Θυμάμαι πως είχε έρθει ένας κατάσκοπος για να τον δει στον αγώνα με την Άντερλεχτ, ενώ ένας συνεργάτης του Ντέιβιντ Μόγες είχε έρθει για το ματς πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο. Μέχρι τώρα δεν έχουν γίνει επίσημες συζητήσεις. Είναι στο χέρι τους να κάνουν μία πρόταση και να αρχίσουμε διαπραγματεύσεις. Ξέρουν τι ζητάμε για να τον παραχωρήσουμε. Έχω μιλήσει με τον μάνατζερ που έχει μεσολαβήσει για την Έβερτον, αλλά δεν έχω έρθει ακόμη σε επαφή με κάποιον από την αγγλική ομάδα. Είμαστε ανοικτοί σε συζητήσεις για τον Μανωλά.

Το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο. Έχουμε συμφωνήσει μαζί του για επέκταση συνεργασίας, αλλά η οικονομική μας κατάσταση και το όλο θέμα με την άφιξη νέων επενδυτών δεν μας επιτρέπει να συνεχίσουμε τώρα. Ελπίζω τις επόμενες εβδομάδες να υπάρχει αυτή η δυνατότητα.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε