Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

“Γκρινιάζουν” για τα πριμ οι διεθνείς!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Πρόβλημα με τα πριμ που αναλογούν στους διεθνείς προέκυψε τρεις μέρες πριν τον πρώτο αγώνα με αντίπαλο τη Ν. Κορέα, στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Τα πλάνα του Ρεχάγκελ.

Νότιος Αφρική, αποστολή: Θωμάς Αγγέλου

Η συμφωνία για τα πριμ των διεθνών ποδοσφαιριστών είχε προκαθοριστεί στο 50-50 με την ΕΠΟ ανάλογα με τα έσοδα της ομοσπονδίας που θα προκύψουν από την πορεία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους “καταλόγους” της FIFA, σε περίπτωση που η Εθνική προκριθεί στους “16” οι διεθνείς θα γίνουν πλουσιότεροι κατά 1 εκατ. ευρώ, ενώ εάν προκριθούν στους “8” θα βάλουν στα ταμεία τους 6 εκατ. ευρώ.

 
Οι αντιρρήσεις των διεθνών έχουν να κάνουν με το γεγονός που τα έσοδα της ΕΠΟ δεν θα είναι μόνο αυτά και έτσι ζητούν το 50% επί του συνολικού ποσού που θα μπουν στα ταμεία της ομοσπονδίας. Η εξέλιξη αυτή μόνο ως ευχάριστη δεν μπορεί να θεωρηθεί λίγες μόνο ώρες πριν την πρώτη κόντρα στο Μουντιάλ με αντίπαλο τη Νότιο Κορέα.
 
Σε ότι αφορά την προπόνηση της Τέταρτης ο Ότο Ρεχάγκελ έκανε κάποιες δοκιμές, στο πρώτο διπλό, στο οποίο παρέταξε τους βασικούς με σχήμα 5-4-1. Ο Γερμανός τεχνικός χρησιμοποίησε κάτω από τα δοκάρια για ένα ημίχρονο τον Σηφάκη και για ένα τον Τζόρβα, ενώ την τρίαδα των στόπερ αποτέλεσαν οι Κυργιάκος, Βύντρα και Αβραάμ Παπαδόπουλος. Δεξία τους ήταν ο Σεϊταρίδης και αριστερά ο Τοροσίδης. Στην μεσαία γραμμή, στον άξονα χρησιμοποίησε τον Κτασουράνη και τον Καραγκούνη, δεξία τον Νίνη, αριστερά τον Χαριστέα και στην κορυφή της επίθεσης τον Γκέκα.

Αποκλειστικές συνεντεύξεις, βίντεο, όλα τα νέα της Εθνικής από τον απεσταλμένο του NewsIt, Θωμά Αγγέλου και το σχόλιο του Γιώργου Χελάκη, στην ειδική σελίδα του Μουντιάλ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε