Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Γλυκό φινάλε για Πανιώνιο! Νίκησε την ΑΕΚ

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Με νίκη γοήτρου ολοκλήρωσε τα πλέι οφ ο Πανιώνιος, ο οποίος επικράτησε με 1-0 της ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη. Αδιάφορο βαθμολογικά το παιχνίδι.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Το αποτέλεσμα αυτό επί της ουσίας δεν αλλάζει κάτι, καθώς η Ένωση κατέκτησε την τρίτη θέση στην ειδική κατάταξη και οι “κυανέρυθροι” την τέταρτη που σημαίνει… πρόωρη έναρξη υποχρεώσεων στη νέα αγωνιστική σεζόν. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Μασούρας στο 41΄.

Ο αγώνας:

Η ΑΕΚ έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα στο 21′. Ο Πλατέλλας έκανε εξαιρετική ενέργεια και σέντρα από αριστερά, αλλά το βολέ του αμαρκάριστου Μπουονανότε από το ύψος του πέναλτι έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Ο Πανιώνιος απάντησε στην ευκαιρία της Ένωσης με γκολ. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ο Μασούρας έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Μπαρόχα, κάνοντας το 1-0 στο 41′.

Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, ο Πανιώνιος λίγο έλειψε να κάνει το 2-0, αλλά ο Μπαρόχα σταμάτησε το σουτ του Χαλκιαδάκη. Η Ένωση απάντησε στην ευκαιρία των γηπεδούχων στο 48′. Ο Αραβίδης έκανε ένα πολύ δυνατό σουτ, αλλά ο Γιαννιώτης βρήκε όσο χρειαζόταν την μπάλα για να χτυπήσει εκείνη στο απέναντι δοκάρι. Οι δύο ομάδες δεν δημιούργησαν καμία άλλη αξιόλογη ευκαιρία μέχρι το φινάλε του αγώνα, με το τελικό 1-0 να είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα.

Η τελική βαθμολογία των πλέι οφ

ΠΑΟΚ 12 (8-3)
Παναθηναϊκός 11 (8-6)
ΑΕΚ 9 (5-7)
Πανιώνιος 4 (2-7)

Οι συνθέσεις των ομάδων

Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης): Γιαννιώτης, Αργυρόπουλος, Οικονόμου, Ρισβάνης (71’ λ.τ. Πατσατζόγλου), Τασουλής, Σιώπης, Κόρμπος, Μασούρας, Χαλκιαδάκης (86’ Πινιώτης), Μπαργκάν, Βιγιάλμπα (66’ Ποζατζίδης)

ΑΕΚ (Νίκος Παναγιωτάρας): Μπαρόχα, Μπακάκης (86’ Βλαχομήτρος), Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Σοϊλέδης, Κορδέρο, Σουκουλίνι (46’ Γαλανόπουλος), Πλατέλλας (68’ Βασιλαντωνόπουλος), Μπουονανότε, Μπαρμπόσα, Αραβίδης

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε