Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

“Γλυκόπικρο” το ντεμπούτο του Λίνεν

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Γερμανός τεχνικός πραγματοποίησε το ανεπίσημο ντεμπούτο του στον πάγκο της ΑΕΚ και είδε την ομάδα του να κερδίζει με 3-1 το Αιγάλεω, ωστόσο έφυγε προβληματισμένος από την εμφάνιση.

Την ευκαιρία να δει τους ποδοσφαιριστές του σε συνθήκες αγώνα για πρώτη φορά είχε ο Έβαλντ Λίνεν στην φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Αιγάλεω κόντρα την τοπική ομάδα. Ο Γερμανός τεχνικός είδε την ομάδα του να επιστρέφει στις νίκες, ωστόσο έμεινε προβληματισμένος από την απόδοση της καθώς αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα κόντρα σε έναν αντίπαλο σαφώς χαμηλότερου επιπέδου.

Οσον αφορά στα γκολ, ο Κουτρουμπής άνοιξε το σκορ στο 6ο λεπτό, ο Χανιώτης ισοφάρισε τρία λεπτά αργότερα μετά από τραγικό λάθος του Κωνσταντόπουλου, ο Παυλής στο 61′ έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ΑΕΚ και στο 87′ ο Κουρέλας διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Η σύνθεση της ΑΕΚ:

Κωνσταντόπουλος (46′ Αραμπατζής), Κοντοές (64′ Τσούπρος), Γιάγκο (24′ Β. Βλάχος), Κορδέρο (46′ Ρίκκα), Τσίτας (46′ Κατίδης), Παυλής (64′ Φουρτάδο), Λαγός (64′ Κουρέλλας), Φέτσης (64′ Τσουκαλάς), Αγκιριμπά (64′ Κοτσαρίδης), Αρκούδας (64′ Γκερέιρο), Κουτρουμπής (64′ Μπουγαϊδης)

Λίνεν: Ήξερα ό,τι τα πράγματα θα είναι δύσκολα

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε