Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Γόντικας: Δεν διακόπηκε η συνεδρίαση

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Να υποβαθμίσει το επεισόδια ανάμεσα στον Μίμη Δομάζο και τον Αργύρη Μήτσου προσπάθησε ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του Παναθηναϊκού, ενώ τόνισε πως οι “πράσινοι” εξετάζουν δύο με τρεις περιπτώσεις για τη θέση του τεχνικού διευθυντή
“Συζητήθηκε το θέμα του τεχνικού διευθυντή. Δεν ολοκληρώθηκε η πρόσληψη του Ζήση Βρύζα, όπως γνωρίζετε. Ο κ. Βρύζας μας εξήγησε τους λόγους που δεν μπορεί να αποδεχτεί την πρόταση και είναι ανθρώπινοι. Θα επανέλθει η διοικούσα επιτροπή με εισήγηση προς το ΔΣ πολύ σύντομα για αυτό το θέμα. Έχουμε δύο ή τρεις περιπτώσεις που θα κοιτάξουμε πάρα πολύ άμεσα”, τόνισε ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής.
 
Όσο για το επεισόδιο στο ΔΣ, είπε: “Δεν διακόπηκε η συνεδρίαση. Το ΔΣ ολοκληρώθηκε κανονικά. Υπήρξε συζήτηση εκτός ημερησίας διάταξης και αφορά τα μέλη που συμμετείχαν σε αυτή”.
 
Παράλληλα τόνισε πως “Ο κ. Βεκρής παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους σαν μέλος της διοικούσας επιτροπής και αντιπρόεδρος του ΔΣ, αλλά παραμένει ως μέλος. Θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες για τις υπηρεσίες του. Θα υπάρξει σύντομα σύγκληση τακτικής γενικής συνέλευσης που θα εκλέξει νέο ΔΣ”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε