Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Γόντικας: Δύσκολη συγκυρία αλλά θα τα ξεπεράσουμε όλα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Αισιόδοξος για την επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό δήλωσε ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής που δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

Σε εξαιρετικό κλίμα, μετά από καιρό, έγινε μια ενημέρωση για σειρά θεμάτων, τα οποία συζητήθηκαν διεξοδικά. Δεχθήκαμε και μια αντιπροσωπεία από τους οπαδούς σε πολύ καλό κλίμα. Έχουμε κάποιες εξαιρετικά σημαντικές αποφάσεις και εφόσον έχουμε και άλλες συνεδριάσεις σαν την σημερινή θα πάμε πολύ καλά μπροστά. Θέλω να ευχαριστήσω φίλους και συναδέλφους αλλά και τους οργανωμένους φιλάθλους, ενώ θέλω να υποσχεθώ πως θα γίνει ότι καλύτερο”, τόνισε αρχικά ο Δημήτρης Γόντικας για να αναφερθεί στη συνέχεια στα μεταγραφικά:
 
Ταυτόχρονα εξελίσσονται πάρα πολλά θέματα. Αφορούν και το ποιοι θα φύγουν, αλλά και τους παίκτες που θα έρθουν. Όμως καταλαβαίνετε πως λόγω της περιόδου είναι δύσκολο να μιλήσουμε τώρα για τέτοια θέματα”.
 
Ερωτηθείς για το αν ο Γιάννης Βαρδινογιάννης ζήτησε ενοίκιο για τις εγκαταστάσεις της Παιανίας, ο κ. Γόντικας αρκέστηκε να πει: “Συζητάμε πάρα πολλά θέματα που έχουν να κάνουν με την λειτουργία της ομάδας. Λειτουργικά υπάρχουν πολλά θέματα και πιθανότατα να συμπεριλαμβάνεται και αυτό που ρωτάτε”.
 
Τέλος έστειλε μήνυμα συσπείρωσης και αισιοδοξίας στον κόσμο της ομάδας τονίζοντας: “Είμαστε σε μια πολύ δύσκολη καμπή κι ο καθένας προσφέρει αυτό που μπορεί. Δεν είχε σχέση το σημερινό κλίμα με κανένα από τα προηγούμενα ΔΣ. Αν υπάρχει και στην συνέχεια τέτοια ατμόσφαιρα, από την στιγμή που βαδίζουμε ενωμένοι υπάρχει και αισιοδοξία για το μέλλον. Βρισκόμαστε σε μία δύσκολη συγκυρία αλλά θα τα ξεπεράσουμε όλα”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε