Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Γόντικας στους παίκτες: “Θα έχουμε λύση σε 15 μέρες”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Για τις διοικητικές εξελίξεις ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ο Δημήτρης Γόντικας, ο οποίος έκανε λόγο για τρεις λύσεις και εξέφρασε την ελπίδα πως μέσα σε 15 μέρες θα υπάρξουν νεότερα.

Κατά την διάρκεια του δείπνου, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μίλησε στους ποδοσφαιριστές για τις εξελίξεις στην επόμενη μέρα του συλλόγου. Ο Γόντικας αναφέρθηκε σε μέτοχο που μπορεί να δώσει λύση… φωτογραφίζοντας τον Ανδρέα Βγενόπουλο, μίλησε για ξένους επενδυτές αλλά και για δάνειο 15 εκατομμυρίων ευρώ, για το οποίο θα εγγυηθεί μέτοχος του «τριφυλλιού» που φέρεται να είναι ο Αδαμάντιος Πολέμης.

«Θέλω να σας μιλήσω για τις τελευταίες εξελίξεις, για να ξέρετε που βρισκόμαστε και τι περιμένουμε. Πιστεύω πως είμαστε σε καλό δρόμο και πως μέσα στο μήνα θα έχει βρεθεί κάποια λύση. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε υπάρχουν τρεις περιπτώσεις που θα δώσουν τη λύση ώστε να ξεφύγει η ομάδα από τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει σε αυτό το επίπεδο.

Η μία είναι το γεγονός ότι ένας εκ των μεγαλομετόχων έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του να βάλει χρήματα στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με την προϋπόθεση ότι θα πέσει η τιμή της μετοχής(φωτογραφίζοντας ουσιαστικά τον Ανδρέα Βγενόπουλο).

Η άλλη είναι να ψηφιστεί ο νέος νόμος την ερχόμενη εβδομάδα και έτσι να ανοίξει ο δρόμος για τους ξένους επενδυτές που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την ομάδα. Και η τρίτη είναι το γεγονός ότι ένας μέτοχος θα εγγυηθεί ώστε να πάρει η ομάδα τραπεζικό δάνειο 15 εκατ. ευρώ. Είμαι αισιόδοξος πως όπως και να έχει το ζήτημα θα έχει λυθεί μέχρι τις 23 Φλεβάρη που πρέπει να πάμε στην UEFA και όλα θα πάνε καλά» είπε μεταξύ άλλων.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε