Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

“Γουστάρω τρελά εδώ!”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Τζόι Ντόρσεϊ μίλησε στο gazzetta.gr για την απόλαυση να παίζει στον Ολυμπιακό και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που το περιμένει με πολλή φασαρία!

Όταν ανακοινώθηκε η απόκτησή του κανείς δεν ενθουσιάστηκε. Κάπου χαμένος μεταξύ της άκρης του πάγκου της Κάχα Λαμποράλ και της εξέδρας βρισκόταν. Ξεχασμένος και παροπλισμένος από τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς που δεν ήθελε ούτε να τον βλέπει, αλλά τώρα τον παρακολουθεί μια χαρά από τον. καναπέ του σπιτιού του.
Ο λόγος φυσικά για τον Τζόι Ντόρσεϊ, τον χαμογελαστό γίγαντα που κατάφερε μέσα σε λίγα παιχνίδια να ανεβάσει επίπεδο στον Ολυμπιακό. Κι αν την Κυριακή καταφέρει να νικήσει και τον Μάικ Μπατίστ όπως ονειρεύεται τότε είναι που θα γίνει σημείο αναφοράς στο Λιμάνι!
Λίγα λεπτά πριν οι ερυθρόλευκοι εγκαταλείψουν την Πόλη και αφήσουν πίσω τους τον θρίαμβο επί της Εφές, ο Αμερικανός ογκόλιθος άνοιξε την καρδιά του στο gazzetta και μίλησε για όλα. Από την αίθουσα αναμονής του «Ατατούρκ», μας είπε για την δική του μπασκετική. αναμονή και την μεγάλη ευκαιρία που του παρουσιάζεται.

Διαβάστε τη συνέντευξη του Αμερικανού σέντερ στο gazzetta.gr

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε