Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Γράφει ιστορία με… διαμαρτυρία

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Την πρόκριση της στα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία της πανηγυρίζει η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου μετά τη νίκη και στο Πανθεσσαλικό επί της Ντιφερντάνζ με 3-0, στη σκιά της πρωτοβάθμιας απόφασης για υποβιβασμό.

 
Σε παράσταση για έναν ρόλο, όπως αναμενόταν, εξελίχθηκε η αναμέτρηση στο Πανθεσσαλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου να επιβεβαιώνει την ανωτερότητα του επί της ομάδας από το Λουξεμβούργο. Μετά το μουδιασμένο ξεκίνημα οι παίκτες του Γκράθια άρχισαν να επιβάλλουν πλήρως τον ρυθμό τους. Στο 31΄ ο Μόνχε εκτέλεσε το φάουλ, ο Βέμπερ δεν απομάκρυνε σωστά και ο Μάρτιν από κοντά άνοιξε το σκορ. Ο Σκέμπρι δεν κατάφερε σκοράρει σε δύο περιπτώσεις πριν το ημίχρονο με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να πάνε έτσι στα αποδυτήρια.
 
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τους Βολιώτες. Στο 56΄η κεφαλιά του Μόνχε σταμάτησε στο δοκάρι αλλά δύο λεπτά αργότερα μετά από ασίστ του Μπρέσκα ο Σέλεζι έκανε με ωραίο πλασέ το 2-0. Μετά από μπαράζ χαμένων ευκαιριών το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Σολάκης με κεφαλιά στο 82΄, μετά από σέντρα του Μπρέσκα.
 
Ο Ολυμπιακός Βόλου θα βρίσκεται στην κλήρωση της Παρασκευής (14:30) για τα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ, ωστόσο αυτό που καίει τους ανθρώπους και τους φίλους της ομάδας είναι η απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ σχετικά με τον υποβιβασμό της ομάδας.

Ολυμπιακός Βόλου (Χάβι Γκράθια): Ρόκα, Ντολεζάι, Ακόστα (46΄Μπρέσκα), Αλβάρες, Σανκαρέ, Σέλεζι, Ζαραδούκας (75΄Ρόκας), Νταρμπιόν, Μόνχε, Σκέμπρι (46΄Σολάκης), Μαρτίν

Ντιφερντάνζ (Μόρις Σπιτόνι): Βέμπερ, Ροντρίγκες, Ραφίκ (78΄Ριμπέιρο) Καρόν (84΄Μάι), Λεόνι, Μπέτμερ, Γένις, Λεμπρέσεν, Αφούν, Πίσκορ (63΄Φρανζόνι), Κίντσιγκερ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε