Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

“Γραφικός ο Σπανός, κατανοητή η πικρία από μια ομάδα της γειτονιάς”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Με άκρως επιθετικό τόνο και με… βαριές εκφράσεις κατά του Ατρομήτου, η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση – απάντηση σε αυτή της ομάδας του Περιστερίου!

 
Η Ένωση κάνει λόγο για “γραφική διοίκηση” και “ομάδες γειτονιάς με πολλά ονόματα”, ενώ επισήμανε πως
τον Σεπτέμβριο είχε κρούσει τον «κώδωνα του κινδύνου» για τη βία και τις συνθήκες που επικρατούν στο προσκήνιο και στο παρασκήνιο του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, χωρίς να γίνει τίποτα απολύτως.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
 
Η πικρία για την μη κατάκτηση του Κυπέλλου από μία ομάδα γειτονιάς, όπως είναι ο Ατρόμητος ή Χαλκηδόνα ή όπως αλλιώς θα λέγεται αύριο, είναι απολύτως κατανοητή, αλλά δεν επιτρέπει στην ιστορία και στο μέγεθος της ΑΕΚ να ασχοληθεί με τη γραφική διοίκηση του κ. Σπανού και τα όσα επικαλείται σε μια αστεία ανακοίνωση που εξέδωσε χωρίς φραγμούς και αξίες.
 
Ελπίζουμε τουλάχιστον κ. Σπανέ να μην σας την υπαγόρευσε και αυτή ο παράγοντας της Super League και χθεσινός τηλεφωνικός συνομιλητής σας κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο οποίος σας κατηύθυνε ως υποβολέας για τις απαξιωτικές κινήσεις και δηλώσεις σας.
 
Το σκορ του αγώνα (3-0) δεν επιτρέπει σε κανέναν να μειώνει τη δίκαιη κατάκτηση του τίτλου από την ΑΕΚ, που πριν τη χθεσινή διαδικασία είχε αποκλείσει κατά σειρά Πανθρακικό (εκτός έδρας), Λάρισα (εκτός έδρας), Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ.
 
Αναφορικά με τα λυπηρά επεισόδια που σημειώθηκαν το Σάββατο στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος, η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ τα καταδίκασε απερίφραστα αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με δηλώσεις του Προέδρου της κ. Σταύρου Αδαμίδη σε όλα τα Μέσα.
 
Υπενθυμίζουμε για άλλη μια φορά ότι από τον Σεπτέμβριο η ΠΑΕ ΑΕΚ είχε κρούσει τον «κώδωνα του κινδύνου» για τη βία και τις συνθήκες που επικρατούν στο προσκήνιο και στο παρασκήνιο του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, αλλά τότε για να μη διακόψουμε τη «λαμπρή» πορεία των μεθοδεύσεων κάποιων, χαρακτηριστήκαμε ως αλαλάζοντες περαστικοί υπάλληλοι. Τους ενοχλούσε προφανώς που η ΑΕΚ απέκτησε και πάλι φωνή.
 
Δυστυχώς φέτος έχουμε γίνει μάρτυρες παρόμοιων επεισοδίων σε όλα τα γήπεδα της Ελλάδας. Στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός Βόλου, στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ με προπηλακισμό των παικτών και των παραγόντων της ομάδας μας και σε πολλά άλλα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε