Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Γράφουν ιστορία – Ατρόμητος-Ολυμπιακός Βόλου (18.00)

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οι δύο ομάδες έχουν κάνει ήδη την υπέρβαση αλλά είναι γνωστό ότι… τρώγοντας ανοίγει η όρεξη. Ατρόμητος και Ολυμπιακός Βόλου θέλουν να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος.

Δύο ομάδες που προσπαθούν να παίξουν επιθετικό ποδόσφαιρο θα βρεθούν αντιμέτωπες στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος. Ο Ατρόμητος θα έχει την υποστήριξη 7.000 φίλων του αφού τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί.

Άλλωστε αυτή είναι η μεγαλύτερη στιγμή στην ιστορία του συλόγου για οι φίλοι της ομάδας δεν θέλουν να τη χάσουν. Ο Γιώργος Δώνης που έχει εμπειρία από το συγκεκριμένο θεσμό, μιας και το 2007 είχε φτάσει στην κατάκτηση του κυπέλλου με την ΑΕΛ, δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα.

Η πιθανή 11άδα του Ατρομήτου: Μιχαηλίδης, Ολιβέιρα, Μπαζίνσκι, Νάστος, Σκόνδρας, Σφακιανάκης, Νεμπεγλέρας, Τάτος, Σαγκανόφσκι, Αναστασάκος, Καμαρά.

Από την άλλη ο Μάκης Κατσαβάκης που έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν σκοπεύει να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές σε σχέση με την ομάδα του Σάκη Τσιώλη, δεν μπορεί να υπολογίζει στον Μόνχε.

Η πιθανή 11άδα του Ολυμπιακού Βόλου: Γιακούποβιτς, Σανκαρέ, Ντολεζάι, Ζαραδούκας, Σελεσι, Αλβάρες, Ακόστα, Καπετάνος, Ουμπίντες, Μπρέσκα, Σολάκης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε