Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

“Γρίφος”… Ότο

Φωτογραφία από την προπόνηση της Τρίτης
Φωτογραφία από την προπόνηση της Τρίτης, ΦΩΤΟ NEWSIT

Ο Ρεχάγκελ επιμένει να κρατάει κλειστά τα “χαρτιά” του για την ενδεκάδα απέναντι στη Ν. Κορέα, ενώ οριστικοποιήθηκε η απουσία του Βαγγέλη Μόρα. Παράταση διακοπών λόγω Μουντιάλ στο ελληνικό σχολείο του Ντέρμπαν. ΦΩΤΟ και βίντεο.

Το σχόλιο του απεσταλμένου του NewsIt στη Νότιο Αφρική, Θωμά Αγγέλου

Στην πρώτη μεσημεριανή προπόνηση της Εθνικής ο Ότο Ρεχάγκελ δεν θέλησε να δείξει ενδεκάδα εν όψει του πρώτου αγώνα με τη Νότιο Κορέα. Ο Βαγγέλης Μόρας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και έχασε τις όποιες ελπίδες για να παίξει το Σάββατο, ενώ σε θεραπεία υποβλήθηκε ο Παντελής Καπετάνος. Αντίθετα ο Σωτήρης Κυργιάκος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και ακολούθησε ολόκληρο το πρόγραμμα. Η ώρα της προπόνησης άλλαξε και θα παραμείνει έτσι ώστε να προσαρμοστούν οι διεθνείς, αφού ο αγώνας με τους Νοτιοκορεάτες είναι στις μία και μισή τοπική ώρα.“Ζούμε το όνειρο μας”, δήλωσε ο Χρήστος Πατσατζόγλου.

ΦΩΤΟ NEWSIT
 
Στην περιοχή του Ρίβερσαϊντ και στις όχθες του ποταμού Ουμγκένι βρίσκονται το ελληνικό σχολείο του Ντέρμπαν και η εκκλησία του Αγίου Νικολάου. Η δασκάλα Σοφία και ο Πάτερ Ανδρέας προσπαθούν να κρατήσουν ζωντανό το ελληνικό στοιχείο σε παιδιά που έχουν γεννηθεί και μεγαλώσει μακριά από την πατρίδα.

 

Η σχολική χρονιά εδώ, αρχίζει μέσα Ιανουαρίου και τελειώνει μέσα Δεκεμβρίου. Υπάρχουν και δύο εβδομάδες διακοπές τον Ιούνιο, φέτος όμως θα είναι τέσσερις, αφού τα παιδιά θέλουν να δουν την Εθνική στο Μουντιάλ και να τραγουδήσουν τον Εθνικό Ύμνο.

ΦΩΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε