Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 27 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Γυμνόστηθη διαμαρτυρία στην κλήρωση του Euro - ΦΩΤΟ και βίντεο

Γυμνόστηθη διαμαρτυρία στην κλήρωση του Euro - ΦΩΤΟ και βίντεο
ΦΩΤΟ REUTERS.
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 02.12.2011 | 16:17
Πρώτη δημοσίευση: 02.12.2011 | 16:17

Η φεμινιστική οργάνωση FEMEN εξέφρασε για ακόμα μία την αντίθεση της στην διεξαγωγή του Euro 2012 στην Ουκρανία. Πέντε μέλη της εμφανίστηκαν χωρίς μπλούζες έξω από το στάδιο όπου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση στέλνοντας τα δικά τους μηνύματα.

Τα μέλη της συγκεκριμένης οργάνωσης έχουν διαμαρτυρηθεί αρκετές φορές στο παρελθόν με αυτόν τον τρόπο καθώς πιστεύουν πως το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα θα φέρει ανθρωπιστική καταστροφή στην Ουκρανία, η οποία θα μετατραπεί σε έναν τεράστιο οίκο ανοχής.

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

ΦΩΤΟ REUTERSΦΩΤΟ REUTERS
 
Συγκεκριμένα, πέντε γυναίκες της FEMEN εμφανίστηκαν γυμνόστηθες έξω από το Ολυμπιακό Στάδιο της Κιέβου, όπου θα διεξαχθεί η κλήρωση (και ο τελικός) του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2012. Με συνθήματα και πλακάτ έστειλαν τα δικά του μηνύματα εναντίον της Ουέφα και των Αρχών, πριν απομακρυνθούν από τις αστυνομικές δυνάμεις.

ΦΩΤΟ REUTERSΦΩΤΟ REUTERS
 
Μία από αυτές, η Ολεξάνδρα Σεφτσένκο δήλωσε: «Σήμερα θα προτιμούσα τόσο ο κύριος Πλατινί αλλά και οι φίλαθλοι του ποδοσφαίρου να σταματήσουν να σκέφτονται τις μπάλες και να ενδιαφερθούν για τα κοινωνικά προβλήματα της Ουκρανίας και το γεγονός πως η χώρα τις ημέρες του EURO θα γίνει οίκος ανοχής των Ευρωπαίων».

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

 


Κληρώνει στο Κίεβο για την Εθνική!


Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο