Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Γύρω γύρω όλοι στη μέση ο… Μανόλο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Εγκλωβισμένος ο προπονητής της ΑΕΚ από τα λίγα χρήματα που υπάρχουν για μεταγραφές και τις πιθανές πλέον αποχωρήσεις των Τζιμπούρ και Μπλάνκο, επιστρέφει στην Αθήνα και δρομολογεί τις εξελίξεις.

Ο Ισπανός τεχνικός πέρασε κάποιες μέρες στην πατρίδα του και την Τρίτη αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα για να πιάσει ξανά δουλειά. Το έργο του μόνο εύκολο δεν είναι καθώς η διοίκηση της “Ένωσης” δύσκολα θα μπορέσει να πραγματοποιήσει τις επιθυμίες του.
 
Είναι γνωστό πως ο Χιμένεθ έχει ζητήσει τρεις μεταγραφές δεξιού μπακ, στόπερ που να μπορεί να καλύψει και το αριστερό άκρο καθώς και ενός αμυντικού χαφ και παράλληλα να μείνουν τα “βαριά χαρτιά” Μπλάνκο και Τζιμπούρ. Παράλληλα επιθυμεί ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ με τους Πατσατζόγλου, Έντερ, Ντάντομο και Γκερέιρο να βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου.
 
Το τελευταίο σκέλος είναι και το πιο εύκολο για τους διοικούντες της ΑΕΚ. Από κει και πέρα υπάρχει ενδιαφέρον για τον Γιάννη Μανιάτη του Πανιώνιου με την Ένωση να φέρεται διατιθεμένη να παραχωρήσει ως αντάλλαγμα τον Λεονάρντο και τον Αργυρίου. “Αγκάθι” στην συγκεκριμένη περίπτωση αποτελούν οι κακές σχέσεις των δύο ομάδων αλλά και η ανάγκη των “κυανέρυθρων” για ρευστό.
 
Ο Χιμένεθ γνωρίζει πως με τα λεφτά που υπάρχουν στα ταμεία δύσκολα θα βρει τους παίκτες που θέλει. Για αυτό θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε όλες τις περιπτώσεις, στα οικονομικά όρια, βεβαίως, που θα του θέσει η διοίκηση.
 
Ενδεχομένως η ζωή των ανθρώπων της ΑΕΚ να γίνει πιο δύσκολη αν δεν καταφέρουν να πείσουν τους Ίσμαελ Μπλάνκο και Ράφικ Τζιμπούρ να ανανεώσουν τα συμβόλαια τους, κάτι που αυτή τη στιγμή φαντάζει σχεδόν απίθανο. Τα συμβόλαια και των δύο επιθετικών ολοκληρώνονται το καλοκαίρι και από 1η Γενάρη θα μπορούν να διαπραγματευτούν και να έρθουν σε συμφωνία με όποια ομάδα επιθυμούν και οι ενδιαφερόμενοι είναι πολλοί…

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε