Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

H AEK “αποζημιώνει” τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ προχώρησε σε μία κίνηση που δεν έχουμε συνηθίσει. Αποζημιώνει τους 12.000 κατόχους εισιτηρίων διαρκείας που δεν είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τον αγώνα κόντρα στην Νταντί Γ.

Κάθε κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας θα έχει τη δυνατότητα να λάβει δύο προσκλήσεις για την αναμέτρηση κόντρα στην Ξάνθη, την πρώτη που θα γίνει σίγουρα (αν υπάρχει κάτι σίγουρο με το ΟΑΚΑ) στο Ολυμπιακό στάδιο της Αθήνας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ

“Η ΠΑΕ ΑΕΚ αντιλαμβανόμενη πλήρως τη δυσάρεστη κατάσταση που δημιουργήθηκε για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν από κοντά την αγαπημένη μας ομάδα στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Dundee United, αποφάσισε να προχωρήσει σε μια ανταποδοτική κίνηση, προκειμένου να τους ικανοποιήσει στο ελάχιστο δυνατό.

Συγκεκριμένα, ΟΛΟΙ οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, θα έχουν το δικαίωμα να λάβουν δύο ΔΩΡΕΑΝ προσκλήσεις για την αναμέτρηση ΑΕΚ-Skoda Ξάνθη, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Πληροφορίες για την παραλαβή των προσκλήσεων, αλλά και για την αντιστοίχιση των θυρών, θα ανακοινωθούν τις προσεχείς ημέρες με νέα ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Η διοίκηση της ΑΕΚ οφείλει να ζητήσει συγνώμη για άλλη μια φορά από τους φιλάθλους της ομάδας και δεσμεύεται να παρέχει επιπλέον παροχές στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, ως μια μικρή ανταπόδοση για τη στήριξή του.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε