Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 30 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

“H Ελλάδα είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου”

“H Ελλάδα είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου”
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 09.10.2012 | 16:17
Πρώτη δημοσίευση: 09.10.2012 | 16:17

Μετά τα καλύτερα λόγια για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μίλησε ο προπονητής της Βοσνίας, Σάφετ Σούσιτς, ο οποίος στάθηκε στην ανάγκη να μην υποτιμήσει η ομάδα του, τους παίκτες του Σάντος.

«Αυτή την στιγμή η Ελλάδα είναι μέσα στις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Δεν παίζει ποδόσφαιρο κυριαρχίας αλλά είναι μια πολύ συμπαγής ομάδα με γενναίους παίκτες. Δεν θα σε πιέσει, αλλά θα σου κάνει 1-2 φάσεις και θα σου βάλει το γκολ», σχολίασε αρχικά στον Τύπο της Βοσνίας ο Σούσιτς και πρόσθεσε:

«Ξέρω ότι γυρίζει ο Καραγκούνης, ο Σαμαράς, ο Σαλπιγγίδης, αλλά μαθαίνω πως θα λείπει ο Παπαδόπουλος. Εμείς θα παίξουμε ανοικτά για να πετύχουμε 1-2 γκολ και να πάρουμε τη νίκη. Όμως, είναι ξεκάθαρο ότι η Ελλάδα είναι το φαβορί. Παίζει στο γήπεδό της, και δεν πρέπει να την υποτιμήσει κανείς. Δεν θέλω να δεχθούμε πρώτοι γκολ. Μας χαλά την ψυχολογία και δεν μπορούμε να αντιδράσουμε. Θα είναι δύσκολο να αντιδράσουμε, ειδικά τώρα που θα παίζουμε σε ένα ελληνικό γήπεδο που όλοι ξέρουμε πως είναι η ατμόσφαιρα». 

Ο Σούσιτς μιλώντας για την ομάδα υποστήριξε ότι δεν μπορεί να υπολογίζει στον Πιάνιτς. «Έχει πρόβλημα με τη μέση του. Θα κάνει εξετάσεις και δεν μπορώ να ρισκάρω γιατί θέλω σίγουρα να τον έχω έτοιμο με την Λιθουανία. Έχουμε κι άλλους παίκτες. Έχουν διαφορετική ψυχολογία. Πάμε με πρόθεση να παίξουμε και να πάρουμε την νίκη», κατέληξε.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο