Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λίγα Σύννεφα 27 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

“H Gazprom μπαίνει στον ΠΑΟΚ με 4 εκατ. ευρώ”!

“H Gazprom μπαίνει στον ΠΑΟΚ με 4 εκατ. ευρώ”!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 09.10.2012 | 19:34
Πρώτη δημοσίευση: 09.10.2012 | 19:34

Την πρόθεση του ρωσικού κολοσσού να επενδύσει στον “δικέφαλο του βορρά” αποκαλύπτουν σερβικά δημοσιεύματα, ενώ γίνεται συγκεκριμένη αναφορά και στα ποσά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Σερβία και πιο συγκεκριμένα από την ιστοσελίδα «alo.rs» γίνεται αναφορά στο ενδεχόμενο ο ρωσικός κολοσσός Gazprom να επενδύσει στον ΠΑΟΚ.

Η Gazprom αποτελεί τον κεντρικό χορηγό του Ερυθρού Αστέρα και ως εκ τούτου η είδηση πως θα επενδύσει στον ΠΑΟΚ απασχόλησε τα ΜΜΕ της Σερβίας.

Συγκεκριμένα αναφέρεται: «Σημαντική σύμβαση προ των πυλών. Ο κεντρικός χορηγός του Ερυθρού Αστέρα, η εταιρία Gazprom, θα είναι σύντομα σε θέση να ανακοινώσει την στήριξη της στον ΠΑΟΚ.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται σε δύσκολη οικονομικά θέση και οι Ρώσοι είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν στην υπέρβαση της κρίσης. Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις από την Ελλάδα οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη και ακόμα δεν έχουν γνωστές τις λεπτομέρειες. Αυτό που ακούγεται, ότι, δηλαδή, η Gazprom θα μπει στον ΠΑΟΚ με το ίδιο χρηματικό ποσό που έκανε την είσοδό της στον Ερυθρό Αστέρα (4 εκ. ευρώ ετησίως), μένει να φανεί».   Διαδώστε αυτό το άρθρο