Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

H ΠΑΕ απάντησε στον Μαύρο:Η ΑΕΚ μας χρειάζεται όλους

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Μετά από έκτακτο ΔΣ η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία δεν αναφέρεται στα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Θώμάς Μαύρος, αλλά μοιάζει να ρίχνει… γέφυρες επικοινωνίας με τον παλαίμαχο άσο.

Ιδιαίτερα κρίσιμες είναι οι επόμενες ημέρες για την ΑΕΚ μετά τη σύγκρουση μετόχων-Μαύρο. Το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ συνεδρίασε και εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία προσπαθεί να ρίξει τους τόνους.

Η ανακοίνωση

Συνεδρίασε σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΕΚ και ανακοινώθηκαν τα παρακάτω:

1. Έγινε ενημέρωση από τον Πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Ανδρέα Δημητρέλο προς τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ όσον αφορά την ολοκλήρωση των ενεργειών και την έκδοση τόσο της ασφαλιστικής ενημερότητας όσο και της εγγυητικής επιστολής που απαιτούνται για τη συμμετοχή της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα. Παράλληλα τα μέλη του Δ.Σ ενημερώθηκαν για τις προσπάθειες που καταβάλλονται προκειμένου να εξασφαλιστεί φορολογική ενημερότητα ώστε να κλείσει ο φάκελος που θα κατατεθεί στην Ε.Ε.Α.

2. Συζητήθηκαν θέματα του ποδοσφαιρικού τμήματος και της μέχρι τώρα προετοιμασίας της ομάδας.

3. Ενόψει της Γ.Σ της Τετάρτης οι εκπρόσωποι των βασικών μετόχων της ΠΑΕ, με δική τους πρωτοβουλία, συναντήθηκαν προχθές με τον κ. Θωμά Μαύρο, του πρότειναν να ηγηθεί του νέου Δ.Σ που θα προκύψει από αυτήν καθώς επίσης και να προτείνει ο ίδιος τα μέλη του, κοινής αποδοχής. Προτάσεις που ο κ. Μαύρος αρνήθηκε. Τέλος του προτάθηκε να προκηρυχθεί αύξηση του Μ.Κ απευθυνόμενη στον κόσμο της ΑΕΚ και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν να παραμείνουν δεσμευμένα ώστε με την ολοκλήρωση αυτής, να περάσει η ΠΑΕ στα χέρια του κόσμου της. Πρόταση που επίσης αρνήθηκε.

Αυτό που προέχει αυτή την πολύ κρίσιμη στιγμή για την ιστορία της ΑΕΚ είναι η συσπείρωση όλων και η ενότητα με στόχο τη σωτηρία της ομάδας μας.

Η ΑΕΚ έχει ανάγκη τον Θωμά Μαύρο και όλους τους έντιμους Αεκτζήδες. Δεν υπάρχει περιθώριο για χάσιμο χρόνου. Μας χρειάζεται ΟΛΟΥΣ ΤΩΡΑ.

“Κεραυνοί” από Μαύρο: Βάλτε λεφτά ή βουλώστε το!

Αποχωρεί μέχρι νεωτέρας από την ΑΕΚ ο Κωστής

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε