Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

H Superleague αναγκάστηκε να συνεδριάσει σε ξενοδοχείο λόγω οπαδών – Το NewsIt είναι εκεί

ΦΩΤΟ NEWSIT

Σε ξενοδοχείο του αεροδρομίου “Ελ. Βενιζέλος” γίνεται τελικά η συνεδρίαση της Super League, προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο επεισοδίων. Αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στο σημείο.

Στο ξενοδοχείο “Sofitel” υπάρχει διακριτική παρουσία αστυνομικών δυνάμεων και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι ανησυχητικό. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έφτασε στον χώρο συνοδευόμενος από την προσωπική του φρουρά. Νωρίτερα από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, είχαν αφιχθεί οι Δημήτρης Γόντικας και Τζόνι Βεκρής

Οι περίπου 40 οπαδοί του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο δεν μπόρεσαν να προσεγγίσουν το ξενοδοχείο, καθώς ήταν αποκλεισμένο από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία σταμάτησε 15 μηχανάκια στην Αττική Οδο, που κατευθύνονταν στο “Ελ. Βενιζέλος”, προκειμένου να έχει τον  απόλυτο έλεγχο της κατάστασης, ενώ ο Δημήτρης Γόντικας φέρεται να επικοινώνησε νωρίτερα με τους οργανωμένους οπαδούς, από τους οποίους ζήτησε να μην προκαλέσουν με την συμπεριφορά τους.

Στο Δ.Σ θα συζητηθεί η πρόταση μομφής που κατέθεσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς και τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο ντέρμπι του “Γ. Καραϊσκάκης”.

H απόφαση να μην γίνει το έκτακτο Δ.Σ στα γραφεία της Superleague στο Μαρούσι, αλλά στο ξενοδοχείο του αεροδρομίου πάρθηκε σε συνεργασία της διοργανώτριας αρχής με την αστυνομια. Μπροστά από τα γραφεία της Superleague είχαν συγκεντρωθεί περίπου 100 άτομα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε