Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

H UEFA αποθεώνει τον ΑΠΟΕΛ

H UEFA αποθεώνει τον ΑΠΟΕΛ

Η περυσινή εντυπωσιακή πορεία της Κυπριακής ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ, “αναγκάζει” την Ευρωπαϊκή ομοσπονδία να αναφερθεί με εγκωμιαστικά σχόλια στη νέα προσπάθεια του ΑΠΟΕΛ.

Ο ΑΠΟΕΛ αγωνίζεται στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League κόντρα στην Σένιτσα και η UEFA αναφέρεται στην παρουσία της Κυπριακής ομάδας στα ευρωπαϊκά κύπελλα:

“Κάτι λιγότερο από τέσσερις μήνες πέρασαν όταν ο ΑΠΟΕΛ είχε πετύχει 2 γκολ εναντίον της Ρεάλ στο Μπερναμπέου. Η ομάδα της Κύπρου επιστρέφει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, την Πέμπτη, για να συμμετάσχει στο δεύτερο προκριματικό γύρο του UEFA Γιουρόπα Λιγκ. Σαράντα τρεις σύλλογοι θα αρχίσουν ευρωπαϊκή τους περιπέτεια την ερχόμενη Πέμπτη στο δεύτερο προκριματικό γύρο του UEFA Γιουρόπα Λιγκ, και ανάμεσά τους είναι και ο ΑΠΟΕΛ, μία από τις εκπλήξεις του κυπέλλου πρωταθλητριών της περασμένης σεζόν. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς προκάλεσε αίσθηση την περασμένη περίοδο όσον αφορά την πορεία της στο Τσάμπιονς Λιγκ μέχρι τα προημιτελικά, αφήνοντας εκτός διοργάνωσης ομάδες της εμβέλειας της Πόρτο, Ζενίτ, Σαχτάρ και Λιόν. Λιγότερο από τέσσερις μήνες μετά την τελευταία της παρουσία στο Μπερναμπέου, η κυπριακή ομάδα θα προσπαθήσει απέναντι στην Σένιτσα να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε