Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

H δοκιμή… έδειξε Πάντελιτς – Με γκολ του Σέρβου νίκησε ο Ολυμπιακός

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ήθελε να δει πράγματα από τους παίκτες που είχαν παραχωρηθεί δανεικοί αλλά αυτός που ξεχώρισε και πάλι ήταν ο Μάρκο Πάντελιτς. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού σημείωσε το μοναδικό γκολ στη φιλική νίκη της ομάδας του επί της ΑΕΚ Λάρνακας.

Στο πρώτο από τα δύο φιλικά που θα δώσουν οι ερυθρόλευκοι στην Κύπρο οι ποδοσφαιριστές που πρέπει να αποδείξουν πράγματα στον Βαλβέρδε δεν κατάφεραν να ξεχωρίσουν, σε αντίθεση με τον Πάντελιτς.

Ο Σέρβος εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την ασίστ του πολύ καλού Μιραλάς και σημείωσε στο 41′ το μοναδικό γκολ του αγώνα.

Ο Πάντελιτς έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 58′ να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του που έδειξε επηρεασμένη από τη μακρά αποχή.

Σουμπίνιο, Παπάζογλου, Γκαλίτσιος δεν μπόρεσαν να δείξουν πολλά πράγματα μιας και αγωνίστηκαν λίγο. Εκτός από τους Πάντελιτς και Μιραλάς, καλή απόδοση είχαν και οι Ρόμενταλ, Τζιμπούρ.

Ολυμπιακός: Πάρντο, Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα, Πάντελιτς, Μιραλάς, Ραούλ Μπράβο, Χολέμπας, Ρόμενταλ, Ουρτάδο, Τοροσίδης, Γ. Παπαδόπουλος.
Στο Β’ μέρος έπαιξαν οι: Μανιάτης, Σουμπίνιο, Φετφατζίδης, Ζαϊρί, Α. Παπαδόπουλος, Τζιμπούρ, Μοντέστο, Παπάζογλου, Γκαλίτσιος.

ΑΕΚ Λάρνακας:
Πορτίν, Μαρκάσα, Σένκελ, Λουκά, Θεοφίλου, Φαν Ντάικ, Λίνκσεν, Γκόμες, Καμπρέρα, Μπρίσο, Μυτίδης.
Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν οι: Νέγκρι, Δημητρίου, Λαμπρόπουλος, Παύλου, Ιωάννου, Κωσταντίνου, Πεπέτσιος, Καστανάς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε